1 LT Yeşil Prizma Basma Kapaklı Termos

1 LT Yeşil Prizma Basma Kapaklı Termos (5500)

EWs Akrilik 1 LT Yeşil Prizma Termos, evinizde güvenle kullanabileceğiniz bir ürün olarak içeceklerinizi muhafaza etme ihtiyacınız için mükemmel bir ürün. İçeceklerinizi 24 saat boyunca soğuk tutabilen termos yaz aylarınızda vazgeçilmez bir sunum ürünü olacak. Aynı zamanda 12 saate kadar da sıcak muhafaza etme imkânı bulunan EWs Akrilik 1 LT Yeşil Prizma Termos akrilik malzemeden gelen şıklığı ile göz dolduruyor.Dayanıklı tasarımEWs Akrilik 1 LT Yeşil Prizma Termos, dış yüzeyi akrilikten olup kolay kırılmaz ve dayanıklıdır. Kristal görünümündeki yüzeyiyle son derece zarif görünür ve sofralarınızın ve özel davetlerinizin şıklığını tamamlar.EWs Akrilik 1 LT Yeşil Prizma Termos, akrilik malzemenin darbelere ve çizilmelere karşı dayanıklılığı ile uzun yıllar mutfağınızda severek kullanabileceğiniz bir ürün.Şık sunumlar Prizma Termos ileEWs Akrilik 1 LT Yeşil Prizma Termos, kristal görünümdeki dış yüzeyi ile son derece şık sunumlar yapmanızı sağlar. EWs Akrilik 1 LT Yeşil Prizma Termos, zarif dış yüzeyi ve cam iç kısmıyla ısı yalıtım ve hijyen konusunda ödün vermeyen bir kaliteye sahiptir.Hijyenik ve SağlıklıEWs Akrilik 1 LT Yeşil Prizma Termos, akriliktren dış yüzeyi ile hiçbir şekilde kir tutmaz, yapışma kaydırma gibi özellikleri yoktur. İç yüzeyi de cam olduğu kolayca temizlenir ve gönül rahatlığı ile kullanılabilir.Özellikler ;Dış yüzeyi Akrilikten içi camdan üretilmiştir.Elde yıkanması tavsiye edilir.İçeceklerinizi 24 saat soğuk, 12 saat sıcak muhafaza etmenizi sağlar.Gazlı içecekler için kullanılmamalıdır.Koku yapmasını önlemeye yarar .Depa Markasıyla %100 yerli üretimdir.Ölçüler ;En: 15 cm / Boy: 19 / Yükseklik: 23 cm / Ağırlık: 0,841 gr / Hacim: 1 lt

EWs Akrilik 1 LT Yeşil Prizma Termos, evinizde güvenle kullanabileceğiniz bir ürün olarak içeceklerinizi muhafaza etme ihtiyacınız için mükemmel bir ürün. İçeceklerinizi 24 saat boyunca soğuk tutabilen termos yaz aylarınızda vazgeçilmez bir sunum ürünü olacak. Aynı zamanda 12 saate kadar da sıcak muhafaza etme imkânı bulunan EWs Akrilik 1 LT Yeşil Prizma Termos akrilik malzemeden gelen şıklığı ile göz dolduruyor.

Dayanıklı tasarım

EWs Akrilik 1 LT Yeşil Prizma Termos, dış yüzeyi akrilikten olup kolay kırılmaz ve dayanıklıdır. Kristal görünümündeki yüzeyiyle son derece zarif görünür ve sofralarınızın ve özel davetlerinizin şıklığını tamamlar.

EWs Akrilik 1 LT Yeşil Prizma Termos, akrilik malzemenin darbelere ve çizilmelere karşı dayanıklılığı ile uzun yıllar mutfağınızda severek kullanabileceğiniz bir ürün.

Şık sunumlar Prizma Termos ile

EWs Akrilik 1 LT Yeşil Prizma Termos, kristal görünümdeki dış yüzeyi ile son derece şık sunumlar yapmanızı sağlar. EWs Akrilik 1 LT Yeşil Prizma Termos, zarif dış yüzeyi ve cam iç kısmıyla ısı yalıtım ve hijyen konusunda ödün vermeyen bir kaliteye sahiptir.

Hijyenik ve Sağlıklı

EWs Akrilik 1 LT Yeşil Prizma Termos, akriliktren dış yüzeyi ile hiçbir şekilde kir tutmaz, yapışma kaydırma gibi özellikleri yoktur. İç yüzeyi de cam olduğu kolayca temizlenir ve gönül rahatlığı ile kullanılabilir.

Özellikler ;

  • Dış yüzeyi Akrilikten içi camdan üretilmiştir.
  • Elde yıkanması tavsiye edilir.
  • İçeceklerinizi 24 saat soğuk, 12 saat sıcak muhafaza etmenizi sağlar.
  • Gazlı içecekler için kullanılmamalıdır.
  • Koku yapmasını önlemeye yarar .
  • Depa Markasıyla %100 yerli üretimdir.

Ölçüler ;

En: 15 cm / Boy: 19 / Yükseklik: 23 cm / Ağırlık: 0,841 gr / Hacim: 1 lt

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR