1.5 LT Fuşya Düz Kapaklı Termos

1.5 LT Fuşya Düz Kapaklı Termos (5517)

Ilık bir bahar günü ve sevdiklerinizle birlikte yudumladığınız çayla birlikte huzur içinde sohbet etmek gibisi yoktur eminim. Sohbet ne kadar keyifli olursa çay da bir o kadar lezzetli gelir herkese. Tabi dumanı üzerinde sıcacık bir çayınız olursa... Neden siz de EWs 1,5 LT Renkli Düz Kapaklı Termos ile bu sıcak anlara gölge düşürmeden sıcacık çayınızla eşlik etmeyesiniz?Uzun Süreli Çay Keyfi EWs 1,5 LT Renkli Düz Kapaklı Termos ile sohbetinizi dilediğiniz kadar uzatabilirsiniz. 1,5 LT hacmi ile EWs termos, çayınızı 24 saat sıcak tutabilecek donanıma sahiptir. Aynı zamanda soğuk içeceklerinizi de 12 saate kadar muhafaza edebilir, yaz aylarında da keyfinizden ödün vermeden dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Tertemiz Kullanım Olanağı Anti bakteriyel yapısı ile uzun süreli kullanımlarda bile küflenme yapmaz, rahat bir kullanım sunar. Elde kolayca yıkanabilme imkânı vardır. İçerisine koku sindirmez ve su ile yıkamanızın akabinde termosunuzu tertemiz olarak bir dahaki kullanımınıza kadar güvenle saklayabilirsiniz.  Zarif Görünüm ve Pratik Kullanım Akrilik dış yüzeyi ile çizilmelere ve darbelere karşı dayanıklıdır. Göze hitap eden parlak yapısı ile sahip olduğu renk seçeneklerini daha canlı ve daha zarif göstermektedir. Aynı zamanda tasarımı ile kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Devrilme, dökülme gibi istenmeyen durumlara karşı özenle tasarlanmış EWs çay termosu oluşabilecek kazaları da dik yapısı ve vakumlu kapağı sayesinde engellemiş bulunmaktadır. Kulp kısmının ergonomik yapısı sayesinde uzun süreli kullanımlarda bile sizi yormaz.%100 Yerli Üretim Akrilik dış yüzeyli, leke ve iz bırakmayan EWs 1,5 LT Renkli Düz Kapaklı Termos sizlere uzun ömürlü kullanım sağlar. Nice güzel anlarınızda yanınızda bulunacak evladiyelik bu termosumuz Depa markası ile sizlerin beğenisine sunulmaktadır.  Özellikler ;Dış yüzeyi Akrilikten içi camdan üretilmiştir.Elde yıkanması tavsiye edilir.İçeceklerinizi 24 saat soğuk, 12 saat sıcak muhafaza etmenizi sağlar.Gazlı içecekler için kullanılmamalıdır.Koku yapmasını önler.Depa Markasıyla %100 Yerli Üretimdir.Ölçüler ; 1.5 lt

Ilık bir bahar günü ve sevdiklerinizle birlikte yudumladığınız çayla birlikte huzur içinde sohbet etmek gibisi yoktur eminim. Sohbet ne kadar keyifli olursa çay da bir o kadar lezzetli gelir herkese. Tabi dumanı üzerinde sıcacık bir çayınız olursa... Neden siz de EWs 1,5 LT Renkli Düz Kapaklı Termos ile bu sıcak anlara gölge düşürmeden sıcacık çayınızla eşlik etmeyesiniz?

Uzun Süreli Çay Keyfi 

EWs 1,5 LT Renkli Düz Kapaklı Termos ile sohbetinizi dilediğiniz kadar uzatabilirsiniz. 1,5 LT hacmi ile EWs termos, çayınızı 24 saat sıcak tutabilecek donanıma sahiptir. Aynı zamanda soğuk içeceklerinizi de 12 saate kadar muhafaza edebilir, yaz aylarında da keyfinizden ödün vermeden dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. 

Tertemiz Kullanım Olanağı 

Anti bakteriyel yapısı ile uzun süreli kullanımlarda bile küflenme yapmaz, rahat bir kullanım sunar. Elde kolayca yıkanabilme imkânı vardır. İçerisine koku sindirmez ve su ile yıkamanızın akabinde termosunuzu tertemiz olarak bir dahaki kullanımınıza kadar güvenle saklayabilirsiniz.  

Zarif Görünüm ve Pratik Kullanım 

Akrilik dış yüzeyi ile çizilmelere ve darbelere karşı dayanıklıdır. Göze hitap eden parlak yapısı ile sahip olduğu renk seçeneklerini daha canlı ve daha zarif göstermektedir. Aynı zamanda tasarımı ile kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Devrilme, dökülme gibi istenmeyen durumlara karşı özenle tasarlanmış EWs çay termosu oluşabilecek kazaları da dik yapısı ve vakumlu kapağı sayesinde engellemiş bulunmaktadır. Kulp kısmının ergonomik yapısı sayesinde uzun süreli kullanımlarda bile sizi yormaz.

%100 Yerli Üretim 

Akrilik dış yüzeyli, leke ve iz bırakmayan EWs 1,5 LT Renkli Düz Kapaklı Termos sizlere uzun ömürlü kullanım sağlar. Nice güzel anlarınızda yanınızda bulunacak evladiyelik bu termosumuz Depa markası ile sizlerin beğenisine sunulmaktadır.  

Özellikler ;

  • Dış yüzeyi Akrilikten içi camdan üretilmiştir.
  • Elde yıkanması tavsiye edilir.
  • İçeceklerinizi 24 saat soğuk, 12 saat sıcak muhafaza etmenizi sağlar.
  • Gazlı içecekler için kullanılmamalıdır.
  • Koku yapmasını önler.
  • Depa Markasıyla %100 Yerli Üretimdir.
  • Ölçüler ; 1.5 lt
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR