1.5 LT Fuşya Düz Kapaklı Termos

1.5 LT Fuşya Düz Kapaklı Termos (5527)

Ailenizle ya da arkadaşlarınızla gittiğiniz neşeli bir pikniği ya da soğuk kış günlerinde yaptığınız yolculukları düşünün. Dilediğiniz içeceği ısısını kaybetmeden yanınızda taşımak ister misiniz? Ews Akrilik 1.5 LT Fuşya Düz Kapaklı Termos ile çok kolay!Şık Bir Renk ve Zarif Bir TasarımEws Akrilik 1.5 LT Fuşya Düz Kapaklı Termos, hem sade hem de şık tasarımıyla her gittiğiniz yere uyum sağlar. Tasarımı size maksimum kullanım kolaylığı sağlamak üzere yapılmıştır. Akrilik Tasarımın Keyfine VarınEws Akrilik 1.5 LT Fuşya Düz Kapaklı Termos, akrilik olması sebebi ile ısıya dayanıklıdır, dış yapısı içine koyduğunuz sıcak içeceklerden dolayı zarar görmez. Kolay temizlenebilir yapısı sayesinde size yıkarken kolaylık sağlar. Estetik görünümü sayesinde size mükemmel bir kullanım deneyimi yaşatır.İçeceklerinizi Yanınızda TaşıyınDışarı çıkarken yanınızda götürdüğünüz içeceğin sıcaklığının bozulması canınızı sıkacaktır. Ews Akrilik 1.5 LT Fuşya Düz Kapaklı Termos; soğuk içeceklerinizin ısınma süresini ve sıcak içeceklerinizin soğuma süresini oldukça erteler. Bu sayede siz de dışarda gönlünüzce vakit geçirebilir ve dilediğiniz içeceği acele etmeye gerek duymadan tüketebilirsiniz.Ews Akrilik 1.5 LT Fuşya Düz Kapaklı Termos ile Çay Keyfiniz BozulmasınTermoslara en ihtiyaç duyduğumuz durumlardan biri de dışarda kahvaltı ve piknik gibi etkinlikler yaparken yanımızda çay taşıdığımız anlar. Ews Akrilik 1.5 LT Fuşya Düz Kapaklı Termos bu anlarda sizin için yanınızda. Artık çay keyfinizi hiçbir şey bölemeyecek. Uygun fiyat politikamız ile termos fiyatları artık canınızı sıkamaz.Özellikler ;Dış yüzeyi Akrilikten içi camdan üretilmiştir.Elde yıkanması tavsiye edilir.İçeceklerinizi 24 saat soğuk, 12 saat sıcak muhafaza etmenizi sağlar.Gazlı içecekler için kullanılmamalıdır.Koku yapmasını önler.Depa Markasıyla %100 Yerli Üretimdir.Ölçüler ; 1.5 lt

Ailenizle ya da arkadaşlarınızla gittiğiniz neşeli bir pikniği ya da soğuk kış günlerinde yaptığınız yolculukları düşünün. Dilediğiniz içeceği ısısını kaybetmeden yanınızda taşımak ister misiniz? Ews Akrilik 1.5 LT Fuşya Düz Kapaklı Termos ile çok kolay!

Şık Bir Renk ve Zarif Bir Tasarım

Ews Akrilik 1.5 LT Fuşya Düz Kapaklı Termos, hem sade hem de şık tasarımıyla her gittiğiniz yere uyum sağlar. Tasarımı size maksimum kullanım kolaylığı sağlamak üzere yapılmıştır. 

Akrilik Tasarımın Keyfine Varın

Ews Akrilik 1.5 LT Fuşya Düz Kapaklı Termos, akrilik olması sebebi ile ısıya dayanıklıdır, dış yapısı içine koyduğunuz sıcak içeceklerden dolayı zarar görmez. Kolay temizlenebilir yapısı sayesinde size yıkarken kolaylık sağlar. Estetik görünümü sayesinde size mükemmel bir kullanım deneyimi yaşatır.

İçeceklerinizi Yanınızda Taşıyın

Dışarı çıkarken yanınızda götürdüğünüz içeceğin sıcaklığının bozulması canınızı sıkacaktır. Ews Akrilik 1.5 LT Fuşya Düz Kapaklı Termos; soğuk içeceklerinizin ısınma süresini ve sıcak içeceklerinizin soğuma süresini oldukça erteler. Bu sayede siz de dışarda gönlünüzce vakit geçirebilir ve dilediğiniz içeceği acele etmeye gerek duymadan tüketebilirsiniz.

Ews Akrilik 1.5 LT Fuşya Düz Kapaklı Termos ile Çay Keyfiniz Bozulmasın

Termoslara en ihtiyaç duyduğumuz durumlardan biri de dışarda kahvaltı ve piknik gibi etkinlikler yaparken yanımızda çay taşıdığımız anlar. Ews Akrilik 1.5 LT Fuşya Düz Kapaklı Termos bu anlarda sizin için yanınızda. Artık çay keyfinizi hiçbir şey bölemeyecek. Uygun fiyat politikamız ile termos fiyatları artık canınızı sıkamaz.

Özellikler ;

  • Dış yüzeyi Akrilikten içi camdan üretilmiştir.
  • Elde yıkanması tavsiye edilir.
  • İçeceklerinizi 24 saat soğuk, 12 saat sıcak muhafaza etmenizi sağlar.
  • Gazlı içecekler için kullanılmamalıdır.
  • Koku yapmasını önler.
  • Depa Markasıyla %100 Yerli Üretimdir.

Ölçüler ; 1.5 lt

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR