20-22 CM Krem Somon 2 Parça Granit Sahan Seti

20-22 CM Krem Somon 2 Parça Granit Sahan Seti (7611)

İki farklı boy seçeneği ile tasarlanan granit sahan seti şüphesiz ki mutfakların vazgeçilmez bir parçası olacaktır. Mutfakta en çok kullanılan eşyalar arasında özellikle tencereler gelmektedir. Mutfakların vazgeçilmez parçası haline gelen tencereler birçok formda karşımıza çıkmaktadır. Özellikle yanmaz ve yapışmaz tencereler mutfaktaki en büyük kurtarıcıdır. 2 boy olarak tasarlanan granit sahan seti yanmaz yapışmaz yüzeyi sayesinde kolay yıkanabilir özelliğe de sahiptir. Enerji ve zaman tasarrufu sağlaması yemek yapma sürelerinizi büyük ölçüde kısaltacaktır. % 100 yerli üretimve gerçek granit malzemelerden üretilen granit sahan setleri çevre dostu kalın tabanları sayesinde yemek pişirme yada ısıtma sırasında ısıyı eşit olarak dağıtmaktadır. -Yanmaz Yapışmaz YüzeyGranit sahan setleri yanmaz yapışmaz yüzeyleri sayesinde pişirme ve ısıtma kolaylığı sağlamaktadır. Metal malzemeler granit yüzeylere zarar vermediği için granit sahan seti sağlığınıza hiçbir zarar vermeden uzun süre kullanım olanağı sağlamaktadır. -Kolay Temizlenebilir YapısıGranit sahan setleri, yanmaz yapışmaz bir yüzeye sahip olduğu için  kullanıcılarına kolay temizlenme özelliği sunmaktadır. Özellikle granit sahan modelleri kolay temizlenebilir olması sayesinde zamandan tasarruf yapmanızı sağlamaktadır. Sizlerde kalan zamanınızı lezzetli yemekler yaparak ve bir kahve içerek değerlendirebilirsiniz. -% 100 Yerli Üretim ve % 100 Gerçek Granit Malzeme% 100 gerçek granit malzeme kullanılarak üretilen ve muadillerine göre granit sahan fiyatları arasında her bütçeye uyum sağlaması ile dikkat çeken bu model mutfakların vazgeçilmez bir parçası olacaktır. Pişirme işlemi sırasında ısıyı korur ve sağlıklı yemekler hazırlamanıza yardımcı olur. İki boy halinde % 100 yerli üretim bu granit sahan seti gri renk seçeneği ile mutfakların tamamlayıcı bir parçası olacaktır. Isıya dayanıklı üretilen cam kapakları ve yeni tasarlanan kapak tepeleri sayesinde sahanları üst üste koyarak yer tasarrufu bile yapabilirsiniz. 

İki farklı boy seçeneği ile tasarlanan granit sahan seti şüphesiz ki mutfakların vazgeçilmez bir parçası olacaktır. Mutfakta en çok kullanılan eşyalar arasında özellikle tencereler gelmektedir. Mutfakların vazgeçilmez parçası haline gelen tencereler birçok formda karşımıza çıkmaktadır. Özellikle yanmaz ve yapışmaz tencereler mutfaktaki en büyük kurtarıcıdır. 2 boy olarak tasarlanan granit sahan seti yanmaz yapışmaz yüzeyi sayesinde kolay yıkanabilir özelliğe de sahiptir. Enerji ve zaman tasarrufu sağlaması yemek yapma sürelerinizi büyük ölçüde kısaltacaktır. % 100 yerli üretimve gerçek granit malzemelerden üretilen granit sahan setleri çevre dostu kalın tabanları sayesinde yemek pişirme yada ısıtma sırasında ısıyı eşit olarak dağıtmaktadır. 

-Yanmaz Yapışmaz Yüzey

Granit sahan setleri yanmaz yapışmaz yüzeyleri sayesinde pişirme ve ısıtma kolaylığı sağlamaktadır. Metal malzemeler granit yüzeylere zarar vermediği için granit sahan seti sağlığınıza hiçbir zarar vermeden uzun süre kullanım olanağı sağlamaktadır. 

-Kolay Temizlenebilir Yapısı

Granit sahan setleri, yanmaz yapışmaz bir yüzeye sahip olduğu için  kullanıcılarına kolay temizlenme özelliği sunmaktadır. Özellikle granit sahan modelleri kolay temizlenebilir olması sayesinde zamandan tasarruf yapmanızı sağlamaktadır. Sizlerde kalan zamanınızı lezzetli yemekler yaparak ve bir kahve içerek değerlendirebilirsiniz. 

-% 100 Yerli Üretim ve % 100 Gerçek Granit Malzeme

% 100 gerçek granit malzeme kullanılarak üretilen ve muadillerine göre granit sahan fiyatları arasında her bütçeye uyum sağlaması ile dikkat çeken bu model mutfakların vazgeçilmez bir parçası olacaktır. Pişirme işlemi sırasında ısıyı korur ve sağlıklı yemekler hazırlamanıza yardımcı olur. İki boy halinde % 100 yerli üretim bu granit sahan seti gri renk seçeneği ile mutfakların tamamlayıcı bir parçası olacaktır. Isıya dayanıklı üretilen cam kapakları ve yeni tasarlanan kapak tepeleri sayesinde sahanları üst üste koyarak yer tasarrufu bile yapabilirsiniz. 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR