2'Li Yeşil Çatal Kaşık Seti

2'Li Yeşil Çatal Kaşık Seti (1812)

Mutfağımızda ve sofralarımızda sürekli olarak kullandığımız çatal kaşık takımlarını sürekli değiştirmemiz gerekmez. Genellikle çatal bıçak seti gibi ürünler uzun süreli kullanılabilen ürünlerdir. Ancak değiştirmemiz gerekmese de sürekli aynı çatal kaşık setini görmekten sıkılabiliriz.Çatal Kaşık Setinize Renk KatınDaima aynı çatal kaşık setini kullanmaktan sıkılanlar için önerimiz Çatal Kaşık Seti. Böylelikle hem var olan çatal kaşık setinizden vazgeçmemiş hem de küçük bir değişiklik yapmış olabilirsiniz.Her Sofraya Uyum SağlarÇatal Kaşık Seti her sofraya uyum sağlayabilecek tasarımda bir üründür. Halihazırda kullandığınız setin yanına rahatlıkla ekleyebilirsiniz. Dayanıklı Ürün ile İçiniz Rahat OlsunAkrilikten üretilmiş olması sebebi ile akrilik 2'li çatal kaşıklar oldukça dayanıklı ürünlerdir. Elinizden düşürmeniz ya da benzer şekilde hasar alması muhtemel durumlarda kolayca zarar görmez. Böylece siz de içiniz rahat bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Depa Güvencesiyle Yerli ÜrünÇatal Kaşık Seti ürünü tamamen yerli üretim bir ürün olup Depa markasının güvencesi altındadır. Sağlığınızı tehdit edecek herhangi bir zararlı madde içermez. Kolaylıkla bulaşık makinesinde yıkanabilir. Temizlemesi de oldukça kolaydır. Akrilikten üretildiği için kir tutması, paslanması gibi durumlar söz konusu olmaz.Özellikler;Akrilikten üretilmiştir.Bulaşık makinesine girebilir.Kristal parlaklığındadır.Depa Markasıyla %100 yerli üretimdir.Ölçüler;En: 6,2 cm / Boy: 30 cm / Yükseklik: 2 cm / Ağırlık: 0,094 gr

Mutfağımızda ve sofralarımızda sürekli olarak kullandığımız çatal kaşık takımlarını sürekli değiştirmemiz gerekmez. Genellikle çatal bıçak seti gibi ürünler uzun süreli kullanılabilen ürünlerdir. Ancak değiştirmemiz gerekmese de sürekli aynı çatal kaşık setini görmekten sıkılabiliriz.

Çatal Kaşık Setinize Renk Katın

Daima aynı çatal kaşık setini kullanmaktan sıkılanlar için önerimiz Çatal Kaşık Seti. Böylelikle hem var olan çatal kaşık setinizden vazgeçmemiş hem de küçük bir değişiklik yapmış olabilirsiniz.

Her Sofraya Uyum Sağlar

Çatal Kaşık Seti her sofraya uyum sağlayabilecek tasarımda bir üründür. Halihazırda kullandığınız setin yanına rahatlıkla ekleyebilirsiniz. 

Dayanıklı Ürün ile İçiniz Rahat Olsun

Akrilikten üretilmiş olması sebebi ile akrilik 2'li çatal kaşıklar oldukça dayanıklı ürünlerdir. Elinizden düşürmeniz ya da benzer şekilde hasar alması muhtemel durumlarda kolayca zarar görmez. Böylece siz de içiniz rahat bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. 

Depa Güvencesiyle Yerli Ürün

Çatal Kaşık Seti ürünü tamamen yerli üretim bir ürün olup Depa markasının güvencesi altındadır. Sağlığınızı tehdit edecek herhangi bir zararlı madde içermez. Kolaylıkla bulaşık makinesinde yıkanabilir. Temizlemesi de oldukça kolaydır. Akrilikten üretildiği için kir tutması, paslanması gibi durumlar söz konusu olmaz.

Özellikler;

  • Akrilikten üretilmiştir.
  • Bulaşık makinesine girebilir.
  • Kristal parlaklığındadır.
  • Depa Markasıyla %100 yerli üretimdir.

Ölçüler;

En: 6,2 cm / Boy: 30 cm / Yükseklik: 2 cm / Ağırlık: 0,094 gr

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR