Akrilik Beyaz Süzgeç

Akrilik Beyaz Süzgeç (2413)

Fiyat : ₺153,20(KDV Dahil)
₺153,20 'den başlayan taksitlerle

Katı malzemeleri, sulu ortamdan ayırmak için genellikle süzgeç kullanılır. Mutfakta kullandığımız malzemelerin yapısının ergonomik olması kadar estetik olması da önemlidir. Çünkü dekorasyon bir bütündür. EWs akrilik beyaz süzgeç hem kullanım kolaylığı hem de şık görünümü ile mutfaktaki en sadık yardımcınız olacaktır. Kolay TemizlenebilirÖzellikle enfes makarnalarınızı yapımında size kolaylık sağlar. Kolay temizlenebilir olması; küf, pas ve koku yapmaması önemli bir özelliğidir. Akrilik malzemeden yapıldığı için dayanıklı, dolayısı ile uzun ömürlüdür.Akrilik Nasıl Bir Malzemedir?Akrilik, pek çok endüstri dalında kullanılan bir hammaddedir. Sağlık sektöründen otomotiv sektörüne kadar her alanda, üretiminde akrilik kullanılmış malzemeler bulmak mümkün. Özellikle dekorasyon alanında kullanılmasının nedeni şekil almadaki kolaylığı ve düşük maliyetidir. Bu nedenle tasarımcıların ve iç mimarların gözbebeğidir.Mutfaklarda Akrilik Ürün KullanımıMutfaklarımızda akrilikle yapılan malzemeler her açıdan kullanım kolaylığı sağlar. Hafif bir malzemedir.Anti bakteriyel özelliği vardır.Kolay temizlenir.Estetik bir görünüm sağlar.Mutfaklarımızda akrilik malzemeler kullanmanın en büyük avantajı, bu malzemelerin hijyenik olmasıdır.EWs Akrilik Beyaz Süzgeç Özellikleri-Akrilik malzemeden üretilmiştir.-Ergonomik yapısı sayesinde kullanım kolaylığı sağlar.-Gıda lekesi tutmaz; küf, koku yapmaz.-Temizlenmesi kolaydır, bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz.-Parlak ve şık bir görünüme sahiptir.-Dayanıklıdır. Kolay kolay aşınma yapmaz.-EWs Akrilik Beyaz Süzgeç %100 yerli üretimdir.Özellikler ;Akrilikten üretilmiştir.Bulaşık makinesine girebilir.Kristal parlaklığındadır.Sebze ve meyve ile temas esnasında vitaminlerinin kaybolmamasını önler.Depa Markasıyla %100 yerli üretimdir.Ölçüler ;En: 23,5 cm / Boy: 30 / Yükseklik: 12,5 cm / Ağırlık: 0,407 gr

Katı malzemeleri, sulu ortamdan ayırmak için genellikle süzgeç kullanılır. Mutfakta kullandığımız malzemelerin yapısının ergonomik olması kadar estetik olması da önemlidir. Çünkü dekorasyon bir bütündür. EWs akrilik beyaz süzgeç hem kullanım kolaylığı hem de şık görünümü ile mutfaktaki en sadık yardımcınız olacaktır. 

Kolay Temizlenebilir

Özellikle enfes makarnalarınızı yapımında size kolaylık sağlar. Kolay temizlenebilir olması; küf, pas ve koku yapmaması önemli bir özelliğidir. Akrilik malzemeden yapıldığı için dayanıklı, dolayısı ile uzun ömürlüdür.

Akrilik Nasıl Bir Malzemedir?

Akrilik, pek çok endüstri dalında kullanılan bir hammaddedir. Sağlık sektöründen otomotiv sektörüne kadar her alanda, üretiminde akrilik kullanılmış malzemeler bulmak mümkün. Özellikle dekorasyon alanında kullanılmasının nedeni şekil almadaki kolaylığı ve düşük maliyetidir. Bu nedenle tasarımcıların ve iç mimarların gözbebeğidir.

Mutfaklarda Akrilik Ürün Kullanımı

Mutfaklarımızda akrilikle yapılan malzemeler her açıdan kullanım kolaylığı sağlar. Hafif bir malzemedir.

Anti bakteriyel özelliği vardır.

Kolay temizlenir.

Estetik bir görünüm sağlar.

Mutfaklarımızda akrilik malzemeler kullanmanın en büyük avantajı, bu malzemelerin hijyenik olmasıdır.

EWs Akrilik Beyaz Süzgeç Özellikleri

  • -Akrilik malzemeden üretilmiştir.
  • -Ergonomik yapısı sayesinde kullanım kolaylığı sağlar.
  • -Gıda lekesi tutmaz; küf, koku yapmaz.
  • -Temizlenmesi kolaydır, bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz.
  • -Parlak ve şık bir görünüme sahiptir.
  • -Dayanıklıdır. Kolay kolay aşınma yapmaz.
  • -EWs Akrilik Beyaz Süzgeç %100 yerli üretimdir.

Özellikler ;

  • Akrilikten üretilmiştir.
  • Bulaşık makinesine girebilir.
  • Kristal parlaklığındadır.
  • Sebze ve meyve ile temas esnasında vitaminlerinin kaybolmamasını önler.
  • Depa Markasıyla %100 yerli üretimdir.

Ölçüler ;

  • En: 23,5 cm / Boy: 30 / Yükseklik: 12,5 cm / Ağırlık: 0,407 gr
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR