Akrilik Fuşya Mini Süzgeç

Akrilik Fuşya Mini Süzgeç (041)

Makarna yaparken ya da haşladığımız bir başka yemeği süzerken sıklıkla süzgeçlerin yardımına ihtiyaç duyuyoruz. Süzgeçler meyve sebze yıkadığımızda da aynı şekilde oldukça işimizi kolaylaştırıyor. Peki neden EWs Akrilik Fuşya Mini Süzgeç modelini tercih etmelisiniz? Lavaboya Sığmayan Süzgeçleri UnutunBazı süzgeç modelleri boyutları sebebiyle lavabonun içine sığmaz. Tutacakları olmadığı için özellikle sıcak bir yemeği ya da besini süzerken elimizin yanması gibi problemler yaşarız. Ek olarak süzgeci direkt olarak lavabonun tabanı ile temas ettirmek istemeyebiliriz. Mini Süzgeç RahatlığıEWs Akrilik Fuşya Mini Süzgeç size bu problemlerin hiçbirini yaşatmaz. İki tarafında yer alan tutacakları sayesinde içinde sıcak bir şey olsa bile rahatlıkla tutabilirsiniz. Boyutları normal süzgeç modellerine kıyasla daha küçük olduğu için lavabonuzun içine sığmaması gibi sorunları yaşamazsınız. Böylece size her anlamda kullanımda kolaylık sağlar. Akrilikten Gelen SağlıkEWs Akrilik Mini Süzgeç modelleri akrilikten üretilmeleri sebebi ile herhangi bir zararlı madde içermez, yemeklerinizle temas etse de herhangi bir biçimde sağlığınızı tehdit etmezler. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.Temizlemesi KolaySüzgeçleri özellikle yağlı yemekleri süzmek için kullandığımız takdirde temizlemesi oldukça zor olabilir. Ews Akrilik Mini Süzgeci rahatlıkla elinde yıkayabileceğiniz gibi bulaşık makinesine koymanızda da herhangi bir sakınca yoktur. Özellikler;Akrilikten üretilmiştir.Bulaşık makinesine girebilir Kristal parlaklığındadır.Depa Markasıyla %100 yerli üretimdir..Ölçüler;En: 15 cm / Boy: 15 cm / Yükseklik: 7 cm / Ağırlık: 0,09 gr

Makarna yaparken ya da haşladığımız bir başka yemeği süzerken sıklıkla süzgeçlerin yardımına ihtiyaç duyuyoruz. Süzgeçler meyve sebze yıkadığımızda da aynı şekilde oldukça işimizi kolaylaştırıyor. Peki neden EWs Akrilik Fuşya Mini Süzgeç modelini tercih etmelisiniz? 

Lavaboya Sığmayan Süzgeçleri Unutun

Bazı süzgeç modelleri boyutları sebebiyle lavabonun içine sığmaz. Tutacakları olmadığı için özellikle sıcak bir yemeği ya da besini süzerken elimizin yanması gibi problemler yaşarız. Ek olarak süzgeci direkt olarak lavabonun tabanı ile temas ettirmek istemeyebiliriz. 

Mini Süzgeç Rahatlığı

EWs Akrilik Fuşya Mini Süzgeç size bu problemlerin hiçbirini yaşatmaz. İki tarafında yer alan tutacakları sayesinde içinde sıcak bir şey olsa bile rahatlıkla tutabilirsiniz. Boyutları normal süzgeç modellerine kıyasla daha küçük olduğu için lavabonuzun içine sığmaması gibi sorunları yaşamazsınız. Böylece size her anlamda kullanımda kolaylık sağlar. 

Akrilikten Gelen Sağlık

EWs Akrilik Mini Süzgeç modelleri akrilikten üretilmeleri sebebi ile herhangi bir zararlı madde içermez, yemeklerinizle temas etse de herhangi bir biçimde sağlığınızı tehdit etmezler. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Temizlemesi Kolay

Süzgeçleri özellikle yağlı yemekleri süzmek için kullandığımız takdirde temizlemesi oldukça zor olabilir. Ews Akrilik Mini Süzgeci rahatlıkla elinde yıkayabileceğiniz gibi bulaşık makinesine koymanızda da herhangi bir sakınca yoktur. 

Özellikler;

  • Akrilikten üretilmiştir.
  • Bulaşık makinesine girebilir Kristal parlaklığındadır.
  • Depa Markasıyla %100 yerli üretimdir..

Ölçüler;

  • En: 15 cm / Boy: 15 cm / Yükseklik: 7 cm / Ağırlık: 0,09 gr
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR