Akrilik Kırmızı Büyük Boy Kase

Akrilik Kırmızı Büyük Boy Kase (2051)

Kaseler mutfaklarımızda ve sofralarımızda çok çeşitli ürünleri koymak için kullanılır. EWs Akrilik Kırmızı Büyük Boy Kase ürünü büyük boy olduğu için kullanım alanı daha da geniştir. Servis Yaparken Şıklıktan Ödün VermeyinEWs Akrilik Kırmızı Büyük Boy Kase oldukça zarif bir ürün olup rengi ile de dikkat çekmektedir. Her sofranızda ve davetinizde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.Leke ve İz Bırakmayan KaseAkrilik büyük boy kaseyi kullandıktan sonra kolaylıkla bulaşık makinesinde yıkayabileceğiniz gibi bulaşık makinesinden çıkardıktan sonra da tatsız sürprizler ile karşılaşmazsınız. Farklı malzemeden üretilen kase modellerini bulaşık makinesinden çıkardıktan sonra temiz olmalarına rağmen üzerlerinde su lekelerine rastlamak mümkündür. Bu durum da oldukça can sıkıcıdır çünkü zaten temiz olan kasenizi tekrar silmeniz gerekir. Gönül Rahatlığı ile KullanınEWs Akrilik Kırmızı Büyük Boy Kase size böyle bir sorun yaşatmaz. Kir ve leke tutmayan yapısı ile temizledikten sonra ek olarak herhangi bir şey yapmanıza gerek kalmadan kullanabilirsiniz. Darbelere DayanıklıEWs Akrilik Kırmızı Büyük Boy Kase darbelere, düşmelere ve hasarlara karşı dayanıklıdır. Diğer kase modellerine nazaran hasar görme ihtimali daha düşüktür. Ek olarak akrilik büyük boy kaseye koyduğunuz herhangi bir şeyi tüketirken çatal, bıçak ve kaşık tarafından çizilme riski de yoktur.Özellikler ;Akrilikten üretilmiştir.Bulaşık makinesine girebilir.Kristal parlaklığındadır.Mikrop ve koku barındırmaz.Depa Markasıyla %100 Yerli Üretimdir.Ölçüleri ;En: 18,6 cm / Boy: 18,6 / Yükseklik: 9,7cm / Ağırlık: 0,327 gr / Hacim: 1,40 lt

Kaseler mutfaklarımızda ve sofralarımızda çok çeşitli ürünleri koymak için kullanılır. EWs Akrilik Kırmızı Büyük Boy Kase ürünü büyük boy olduğu için kullanım alanı daha da geniştir. 

Servis Yaparken Şıklıktan Ödün Vermeyin

EWs Akrilik Kırmızı Büyük Boy Kase oldukça zarif bir ürün olup rengi ile de dikkat çekmektedir. Her sofranızda ve davetinizde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Leke ve İz Bırakmayan Kase

Akrilik büyük boy kaseyi kullandıktan sonra kolaylıkla bulaşık makinesinde yıkayabileceğiniz gibi bulaşık makinesinden çıkardıktan sonra da tatsız sürprizler ile karşılaşmazsınız. Farklı malzemeden üretilen kase modellerini bulaşık makinesinden çıkardıktan sonra temiz olmalarına rağmen üzerlerinde su lekelerine rastlamak mümkündür. Bu durum da oldukça can sıkıcıdır çünkü zaten temiz olan kasenizi tekrar silmeniz gerekir. 

Gönül Rahatlığı ile Kullanın

EWs Akrilik Kırmızı Büyük Boy Kase size böyle bir sorun yaşatmaz. Kir ve leke tutmayan yapısı ile temizledikten sonra ek olarak herhangi bir şey yapmanıza gerek kalmadan kullanabilirsiniz. 

Darbelere Dayanıklı

EWs Akrilik Kırmızı Büyük Boy Kase darbelere, düşmelere ve hasarlara karşı dayanıklıdır. Diğer kase modellerine nazaran hasar görme ihtimali daha düşüktür. Ek olarak akrilik büyük boy kaseye koyduğunuz herhangi bir şeyi tüketirken çatal, bıçak ve kaşık tarafından çizilme riski de yoktur.

Özellikler ;

  • Akrilikten üretilmiştir.
  • Bulaşık makinesine girebilir.
  • Kristal parlaklığındadır.
  • Mikrop ve koku barındırmaz.
  • Depa Markasıyla %100 Yerli Üretimdir.

Ölçüleri ;

  • En: 18,6 cm / Boy: 18,6 / Yükseklik: 9,7cm / Ağırlık: 0,327 gr / Hacim: 1,40 lt
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR