Akrilik Pembe Sosluk

Akrilik Pembe Sosluk (2304)

Kusursuz hazırlanan sofraların vazgeçilmezlerinden bir tanesi olan salatalara hazırlanan sosların, sofrada servis edilebilmesinde, rahat bir kullanım imkanı tanıyan sosluk aynı zamanda hazırlanan yemek masasının şıklığını da tasdiklemektedir.Estetik ve Şık GörünümKristal görünümü ve parlaklığı ile beraber özenle hazırlanan sofralara ekstra bir şıklık katmaktadır.Kolay Kullanım ÖzelliğiAkrilik sosluk, porselen sosluk özelliklerine göre; içeriye doğru katlanabilir kulpu sayesinde, kullanımı ve kullanım sonrası saklama konusunda da büyük bir rahatlık ve kolaylık sağlamaktadır. Aynı zamanda 0,045 gr ağırlığına sahip olduğundan dolayı taşıma ve servis etme konusunda da rahat kullanım sunmaktadır.Bulaşık Makinesinde YıkanabilmeCama benzeyen görüntüsü ve yapısıyla ön plana çıkan akrilik malzeme, çok kolay temizlenebilme özelliğine sahiptir. Kullanımı sonrasında üzerinde herhangi bir leke ya da iz bırakmamasının yanı sıra, sindiğinde çıkarılması en zor olan kokulardan bile kolaylıkla arındırılabilmektedir. EWs Akrilik Pembe Sosluk ürününün bulaşık makinesinde yıkanabilme özelliği bulunmaktadır.Antibakteriyel Olma ÖzelliğiÖzellikle endüstri alanında sıkça kullanılan ve tıbbi malzemelerin üretiminde yer alan akrilik, son derece sağlıklı bir üründür. Akrilik sosluk hijyenik olma özelliğine sahip olduğundan dolayı, üzerinde bakteri üremesini önlemektedir. Bununla beraber oldukça dayanıklı bir üründür ve uzun yıllar boyunca özelliğini kaybetmeden kullanımına imkan vermektedir.Tamamen yerli üretim olan bu sosluk, Depa markasının ürettiği ve güvencesini sağladığı bir üründür.Özellikler ;Akrilikten üretilmiştir.Bulaşık makinesine girebilir.Kristal parlaklığındadır.Mikrop ve koku barındırmaz.Depa Markasıyla % 100 Yerli Üretimdir.Ölçüler;En: 3,5 cm / Boy: 12 / Yükseklik: 5,5 cm / Ağırlık: 0,045 grÖzet: Yemeklerimizin vazgeçilmezi olan sosları hazırlamak için hem sağlıklı hem de kullanışlı bir sosluk arıyorsanız EWs Akrilik Pembe Sosluk tam size göre.

Kusursuz hazırlanan sofraların vazgeçilmezlerinden bir tanesi olan salatalara hazırlanan sosların, sofrada servis edilebilmesinde, rahat bir kullanım imkanı tanıyan sosluk aynı zamanda hazırlanan yemek masasının şıklığını da tasdiklemektedir.

Estetik ve Şık Görünüm

Kristal görünümü ve parlaklığı ile beraber özenle hazırlanan sofralara ekstra bir şıklık katmaktadır.

Kolay Kullanım Özelliği

Akrilik sosluk, porselen sosluk özelliklerine göre; içeriye doğru katlanabilir kulpu sayesinde, kullanımı ve kullanım sonrası saklama konusunda da büyük bir rahatlık ve kolaylık sağlamaktadır. Aynı zamanda 0,045 gr ağırlığına sahip olduğundan dolayı taşıma ve servis etme konusunda da rahat kullanım sunmaktadır.

Bulaşık Makinesinde Yıkanabilme

Cama benzeyen görüntüsü ve yapısıyla ön plana çıkan akrilik malzeme, çok kolay temizlenebilme özelliğine sahiptir. Kullanımı sonrasında üzerinde herhangi bir leke ya da iz bırakmamasının yanı sıra, sindiğinde çıkarılması en zor olan kokulardan bile kolaylıkla arındırılabilmektedir. EWs Akrilik Pembe Sosluk ürününün bulaşık makinesinde yıkanabilme özelliği bulunmaktadır.

Antibakteriyel Olma Özelliği

Özellikle endüstri alanında sıkça kullanılan ve tıbbi malzemelerin üretiminde yer alan akrilik, son derece sağlıklı bir üründür. Akrilik sosluk hijyenik olma özelliğine sahip olduğundan dolayı, üzerinde bakteri üremesini önlemektedir. Bununla beraber oldukça dayanıklı bir üründür ve uzun yıllar boyunca özelliğini kaybetmeden kullanımına imkan vermektedir.

Tamamen yerli üretim olan bu sosluk, Depa markasının ürettiği ve güvencesini sağladığı bir üründür.

Özellikler ;

  • Akrilikten üretilmiştir.
  • Bulaşık makinesine girebilir.
  • Kristal parlaklığındadır.
  • Mikrop ve koku barındırmaz.
  • Depa Markasıyla % 100 Yerli Üretimdir.

Ölçüler;

  • En: 3,5 cm / Boy: 12 / Yükseklik: 5,5 cm / Ağırlık: 0,045 gr

Özet: Yemeklerimizin vazgeçilmezi olan sosları hazırlamak için hem sağlıklı hem de kullanışlı bir sosluk arıyorsanız EWs Akrilik Pembe Sosluk tam size göre.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR