Akrilik Şeffaf Rende

Akrilik Şeffaf Rende (1862)

Fiyat : ₺125,91(KDV Dahil)
₺125,91 'den başlayan taksitlerle

Çeşitli yemeklerin hazırlanmasında ya da yemeklere lezzet katacak sebzeler hazırlanırken kullanılan rende özellikle temizlik konusunda oldukça zorlayıcı bir yapıya sahiptir. Bu da hanımların vakit kaybetmesine ve zahmet vermesine neden olmaktadır. Akrilik rende ise son derece kolay temizlenebilir ve kullanımı kolay mutfak gereçleri arasında yer almaktadır.Kristal GörünümYemek hazırlamakta kullanılan malzemeler, çoğu zaman rendelendikten sonra çok ufak parçalar şeklinde sıkışıp kalabilmekte ve temizlerken gözden kaçabilmektedir. Şeffaf ve kristal görünümü ile akrilik rendede gözden kaçan kalıntılar artık yok!Bulaşık Makinesinde YıkamaYüksek ısılara dayanıklı akrilik malzemeden üretildiğinden dolayı, bulaşık makinesinde yıkanabilmektedir. Aynı zamanda leke tutmama özelliği sayesinde hızlı ve kolay bir şekilde tam temizlik sağlanabilmektedir.Sağlığınız İçin Akrilik Rende!Birçok sebze metal ile temas ettiğinde içerisindeki vitaminleri ve özelliğini kaybetmektedir. Bununla beraber plastik rendeler de yine sağlık açısından büyük bir sorun teşkil etmektedir. Akrilik rende hem antibakteriyel özelliği ile hem de sağlık açısından herhangi bir tehdit oluşturmamasından dolayı tercih edilmektedir.Yumuşak ve Rahat KullanımRende ağızlarının keskin olması nedeni ile çoğu zaman kişiler istemeden ellerine de zarar verebilmektedir. Akrilik rende yumuşak bir dokuya sahiptir. Rendeleme esnasında insanın tenine zarar vermemektedir. Bu da daha rahat kullanım imkanı sağlamaktadır.Sağlıklı yiyecekler hazırlamak isteyen herkes için, Depa markasının tamamen yerli üretimi olan akrilik rende beğenilerinize sunulmaktadır.Özellikler ;Akrilikten üretilmiştir.Bulaşık makinesine girebilir.Depa Markasıyla %100 yerli üretimdir.Kristal parlaklığındadır.Sebze ve meyve ile temas esnasında vitaminlerinin kaybolmamasını önler.Ölçüler;En: 6 cm / Boy: 13 / Yükseklik: 25,5 cm / Ağırlık: 0,242 gr

Çeşitli yemeklerin hazırlanmasında ya da yemeklere lezzet katacak sebzeler hazırlanırken kullanılan rende özellikle temizlik konusunda oldukça zorlayıcı bir yapıya sahiptir. Bu da hanımların vakit kaybetmesine ve zahmet vermesine neden olmaktadır. Akrilik rende ise son derece kolay temizlenebilir ve kullanımı kolay mutfak gereçleri arasında yer almaktadır.

Kristal Görünüm

Yemek hazırlamakta kullanılan malzemeler, çoğu zaman rendelendikten sonra çok ufak parçalar şeklinde sıkışıp kalabilmekte ve temizlerken gözden kaçabilmektedir. Şeffaf ve kristal görünümü ile akrilik rendede gözden kaçan kalıntılar artık yok!

Bulaşık Makinesinde Yıkama

Yüksek ısılara dayanıklı akrilik malzemeden üretildiğinden dolayı, bulaşık makinesinde yıkanabilmektedir. Aynı zamanda leke tutmama özelliği sayesinde hızlı ve kolay bir şekilde tam temizlik sağlanabilmektedir.

Sağlığınız İçin Akrilik Rende!

Birçok sebze metal ile temas ettiğinde içerisindeki vitaminleri ve özelliğini kaybetmektedir. Bununla beraber plastik rendeler de yine sağlık açısından büyük bir sorun teşkil etmektedir. Akrilik rende hem antibakteriyel özelliği ile hem de sağlık açısından herhangi bir tehdit oluşturmamasından dolayı tercih edilmektedir.

Yumuşak ve Rahat Kullanım

Rende ağızlarının keskin olması nedeni ile çoğu zaman kişiler istemeden ellerine de zarar verebilmektedir. Akrilik rende yumuşak bir dokuya sahiptir. Rendeleme esnasında insanın tenine zarar vermemektedir. Bu da daha rahat kullanım imkanı sağlamaktadır.

Sağlıklı yiyecekler hazırlamak isteyen herkes için, Depa markasının tamamen yerli üretimi olan akrilik rende beğenilerinize sunulmaktadır.

Özellikler ;

  • Akrilikten üretilmiştir.
  • Bulaşık makinesine girebilir.
  • Depa Markasıyla %100 yerli üretimdir.
  • Kristal parlaklığındadır.
  • Sebze ve meyve ile temas esnasında vitaminlerinin kaybolmamasını önler.

Ölçüler;

En: 6 cm / Boy: 13 / Yükseklik: 25,5 cm / Ağırlık: 0,242 gr

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR