Akrilik Soft Beyaz Tepsi

Akrilik Soft Beyaz Tepsi (2401)

Tepsi, evlerinizde gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz dayanıklı malzemesi ve kristal görünümündeki şık tasarımıyla şimdi sizleri bekliyor. Zarif Tasarım Akrilikle BuluşuyorTepsi, akrilik malzemesinin getirdiği dayanıklı yapı sayesinde kolay kırılmaz. Uzun süre boyunca kullanılabilir. Aşınmaya karşı yüzeyi dirençlidir. Tepsi modelleri içerisinde şıklık için aynalı tepsi, gümüş tepsi, cam tepsi veya dekoratif tepsi tercih edebilirsiniz. Belki de dayanıklılığı için metal tepsi, bakır tepsi veya çelik tepsi de tercih edebilirsiniz.Ancak akrilik yapısıyla EWs Tepsi size hem dayanıklılığı hem de şıklığı sunuyor.Kalite ve GüvenceTepsi, kaydırmaz yüzeye sahiptir. Böylece sunumlarınızı güven içinde yapabilirsiniz. Kolay temizlenir ve bulaşık makinesine girebilir. Bu da size zaman kazandıracaktır. Kristal parlaklığındadır, ancak kristal kadar kırılgan değildir. Dayanıklılığı ile uzun süre mutfaklarınızda sizin yardımcınız olacak. Depa markasıyla %100 yerli üretim güvencesiyle uygun fiyatlarla alım imkan sunar. Kırılmaz malzemeden üretilmiştir. Evinde küçük çocukları olanlar veya evcil hayvan besleyenler güvenle alıp kullanabilir. Kırılmaz akrilik malzemesiyle tehlike oluşturmaz. Sevdikleriniz güvende kalır.Ölçüler;En: 29 cm / Boy: 47 cm / Yükseklik: 4,5 cm / Ağırlık: 0,591 grÖzellikler;Akrilikten üretilmiştir.Bulaşık makinesine girebilir.Kristal parlaklığındadır.Kaydırmaz yüzeye sahiptir.Depa Markasıyla %100 yerli üretimdir.Ölçüler;En: 29 cm / Boy: 47 cm / Yükseklik: 4,5 cm / Ağırlık: 0,591 gr

Tepsi, evlerinizde gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz dayanıklı malzemesi ve kristal görünümündeki şık tasarımıyla şimdi sizleri bekliyor. 

Zarif Tasarım Akrilikle Buluşuyor

Tepsi, akrilik malzemesinin getirdiği dayanıklı yapı sayesinde kolay kırılmaz. Uzun süre boyunca kullanılabilir. Aşınmaya karşı yüzeyi dirençlidir. Tepsi modelleri içerisinde şıklık için aynalı tepsi, gümüş tepsi, cam tepsi veya dekoratif tepsi tercih edebilirsiniz. Belki de dayanıklılığı için metal tepsi, bakır tepsi veya çelik tepsi de tercih edebilirsiniz.

Ancak akrilik yapısıyla EWs Tepsi size hem dayanıklılığı hem de şıklığı sunuyor.

Kalite ve Güvence

Tepsi, kaydırmaz yüzeye sahiptir. Böylece sunumlarınızı güven içinde yapabilirsiniz. Kolay temizlenir ve bulaşık makinesine girebilir. Bu da size zaman kazandıracaktır. Kristal parlaklığındadır, ancak kristal kadar kırılgan değildir. Dayanıklılığı ile uzun süre mutfaklarınızda sizin yardımcınız olacak. Depa markasıyla %100 yerli üretim güvencesiyle uygun fiyatlarla alım imkan sunar. 

Kırılmaz malzemeden üretilmiştir. Evinde küçük çocukları olanlar veya evcil hayvan besleyenler güvenle alıp kullanabilir. Kırılmaz akrilik malzemesiyle tehlike oluşturmaz. Sevdikleriniz güvende kalır.

Ölçüler;

En: 29 cm / Boy: 47 cm / Yükseklik: 4,5 cm / Ağırlık: 0,591 gr

Özellikler;

  • Akrilikten üretilmiştir.
  • Bulaşık makinesine girebilir.
  • Kristal parlaklığındadır.
  • Kaydırmaz yüzeye sahiptir.
  • Depa Markasıyla %100 yerli üretimdir.

Ölçüler;

En: 29 cm / Boy: 47 cm / Yükseklik: 4,5 cm / Ağırlık: 0,591 gr

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR