Allegra Füme Kısa Bardak

Allegra Füme Kısa Bardak (6732)

Fiyat : ₺70,42(KDV Dahil)
₺70,42 'den başlayan taksitlerle

Kristal şıklığını kırılmaz ürün dayanıklılığında denemek istemez misiniz? EWs Akrilik Şeffaf Uzun Bardak akrilikten üretilmiş olup, kristal parlaklığındaki görünümüyle yeni bardak seti olarak sofralarınızın gözdesi olacak. Akrilik bardak dayanıklı kullanımAkrilik bardak, cam bardak ve porselen bardak gibi kırılabilir ürünlere nazaran dayanıklı yapısıyla uzun süreli kullanım vaat ediyor. Bardak modelleri içerisinde kristal görünümlü parlak ve zarif yapısına ve kırılmaz özelliğiyle bardak takımları arasında sofraların tercihi olmaya başladı bile. Şıklığı ve zarafeti tasarımıyla taşıtan akrilik uzun bardak takımı yemek davetlerinizin çok konuşulacak ayrıntılarından biri olmaya aday.Akrilik malzeme, sofralarınızda uzun zaman eskimeden kullanabilme imkanını sağlayacak, hem de Kırmızı rengini parlak ve zarif bir tonda yansıttığı için bu üründen yapacağınız bir bardak seti misafirleriniz tarafından çok beğenilecek. Şık tasarım sağlıklı malzemeBulaşık makinesinde kolayca temizlenebilir olan akrilik bardak seti, mikrop ve koku barındırmaz. Kolay temizlenebilir.Yeni gelinlerin tercihiEWs Akrilik Kırmızı Uzun Bardak takımı yeni gelinlerin çeyizlik bardak setleri içerisinde kadeh bardaklar ve kupa bardakların yanında akrilik bardaklar yerini aldı. Üstelik, zarif Kırmızı rengi, viktoryen döneme ait tasarımı ile hem gündelik kullanımına hem de şık sofralara çıkarabilecek bir bardak takımı. Kadeh bardak ve ayaklı bardakların sunduğu zarif içki konseptini, viktoryen döneme ait İngiliz kraliyet arması deseniyle EWs akrilik uzun bardak ile de deneyimleyebilirsiniz. Özellikler ;Akrilikten üretilmiştir.Bulaşık makinesine girebilir.Kristal parlaklığındadır.Mikrop ve koku barındırmaz.Depa Markasıyla %100 yerli üretimdir.Ölçüler ;Uzunluk : 16Çap : 9

Kristal şıklığını kırılmaz ürün dayanıklılığında denemek istemez misiniz? EWs Akrilik Şeffaf Uzun Bardak akrilikten üretilmiş olup, kristal parlaklığındaki görünümüyle yeni bardak seti olarak sofralarınızın gözdesi olacak. 

Akrilik bardak dayanıklı kullanım

Akrilik bardak, cam bardak ve porselen bardak gibi kırılabilir ürünlere nazaran dayanıklı yapısıyla uzun süreli kullanım vaat ediyor. Bardak modelleri içerisinde kristal görünümlü parlak ve zarif yapısına ve kırılmaz özelliğiyle bardak takımları arasında sofraların tercihi olmaya başladı bile. Şıklığı ve zarafeti tasarımıyla taşıtan akrilik uzun bardak takımı yemek davetlerinizin çok konuşulacak ayrıntılarından biri olmaya aday.

Akrilik malzeme, sofralarınızda uzun zaman eskimeden kullanabilme imkanını sağlayacak, hem de Kırmızı rengini parlak ve zarif bir tonda yansıttığı için bu üründen yapacağınız bir bardak seti misafirleriniz tarafından çok beğenilecek. 

Şık tasarım sağlıklı malzeme

Bulaşık makinesinde kolayca temizlenebilir olan akrilik bardak seti, mikrop ve koku barındırmaz. Kolay temizlenebilir.

Yeni gelinlerin tercihi

EWs Akrilik Kırmızı Uzun Bardak takımı yeni gelinlerin çeyizlik bardak setleri içerisinde kadeh bardaklar ve kupa bardakların yanında akrilik bardaklar yerini aldı. Üstelik, zarif Kırmızı rengi, viktoryen döneme ait tasarımı ile hem gündelik kullanımına hem de şık sofralara çıkarabilecek bir bardak takımı. 

Kadeh bardak ve ayaklı bardakların sunduğu zarif içki konseptini, viktoryen döneme ait İngiliz kraliyet arması deseniyle EWs akrilik uzun bardak ile de deneyimleyebilirsiniz. 

Özellikler ;

  • Akrilikten üretilmiştir.
  • Bulaşık makinesine girebilir.
  • Kristal parlaklığındadır.
  • Mikrop ve koku barındırmaz.
  • Depa Markasıyla %100 yerli üretimdir.

Ölçüler ;

  • Uzunluk : 16
  • Çap : 9
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR