eJOYA Altın Erkek Küpesi

eJOYA Altın Erkek Küpesi (EJ59311)

Marka : eJOYA
Fiyat : ₺891,00(KDV Dahil)
₺891,00 'den başlayan taksitlerle

Zircone taş kullanılan ve 14 Ayar  beyaz altından üretilen bu erkek küpesinin yaklaşık olarak ağırlığı 0,80 -1,00 gr dır. Ürün Tek olarak tarafınıza ulaştırılacaktır.

Özellikle spor ve sanat camiasının önde gelen yıldızları pırlanta tektaş erkek küpesi kullanımına öncülük etti, 1980 lerde genelde pırlanta tektaş olarak başlayan modeller,  zamanla renkli taşlara, sallantılı modellere de dönüştü, hatta tek kulak  ile başlayan aksesuar erkek küpesi kullanımı, son yıllarda her iki kulaktada oldukça iri modellerin kullanılmasını bile doğurdu. eJOYA , erkek pırlanta küpesi, erkek gümüş küpesi ve erkek çelik küpesi kategorileri altında çok farklı tarzda küpeleri sizler için üretiyoruz.

 Günümüzde erkek küpeleri bir prestij ve aksesuar olarak takılmakta, ‘’erkeklerde dikkatinizi çeken asesuar nedir ? ‘’  sorusuna kadınların pek çoğunun cevabı;  ‘’erkek küpesi’’ olmuştur, bizde bu yüzden size eJOYA olarak güncel moda ve çizgilerde Erkek Küpelerini  sunmaya devam ediyoruz, giyim tarzınıza uygun çok farklı tip ve malzemeden pek çok Erkek Küpesi size eJOYA bekliyor.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR