EWs Akrilik Çukur Mor Meyvelik

EWs Akrilik Çukur Mor Meyvelik (2585)

Her mevsimin vazgeçilmezlerinden olan meyveler, herkes tarafından sıklıkla tüketilen yiyecekler arasında yer alır. Meyve tabağı, meyvelerin saklanması, korunması ve sunumları açısından evde bulunması gereken önemli eşyalardandır. EWs akrilik çukur meyvelik ürünü ince tasarımı ile mutfak dekorasyonunuza uyum sağlar. Geniş Hacim Kapasitesi Piyasada çok çeşitli meyve tabağı modelleri bulunur. Ew's markasının doğal minerallerden oluşan akrilik yapılı meyveliği, geniş hacim kapasitesine sahiptir. Bu özelliği ile pek çok meyvenizi aynı anda koyabilir ve yerden tasarruf edebilirsiniz. Aynı zamanda delikli yüzeyleri sayesinde hava alan bir yapıda olan üründe uzun süre boyunca meyvelerini saklayabilirsiniz. Gümüş meyvelik ürün çeşitlerine oranla daha güçlü kullanım alanları yaratabilirsiniz.Sağlam ve Dayanıklı Piyasada yer alan cam meyvelik ürün çeşitlerine nazaran çok daha sağlam bir malzemeden yapılmış olan EWs markasının meyve tabağı, akrilik reçine barındırır. Bu özellik onun daha dayanıklı olmasını sağlar. Pratik ve homojen bir malzeme olan akrilik, ürünün uzun süre dayanıklılığını yitirmeden kullanılmasına yardımcı olur. Şık ve Modern TasarımEWs markasının tasarlamış olduğu meyvelik, beyaz rengi ile mutfak dekorasyonunuza kolayca uyum sağlar. İçine koyulacak renkli meyveler ile bir bütün oluşturur ve şık sunumlar yaratmanıza yardımcı olur. Ayrıca ayaklı meyvelik kadar yer kaplamaz. Bunun yanı sıra kullanımı pratik ve kolaydır. Ölçüler ;En : 32,5Boy : 32,5Yükseklik : 12

Her mevsimin vazgeçilmezlerinden olan meyveler, herkes tarafından sıklıkla tüketilen yiyecekler arasında yer alır. Meyve tabağı, meyvelerin saklanması, korunması ve sunumları açısından evde bulunması gereken önemli eşyalardandır. EWs akrilik çukur meyvelik ürünü ince tasarımı ile mutfak dekorasyonunuza uyum sağlar. 

Geniş Hacim Kapasitesi 

Piyasada çok çeşitli meyve tabağı modelleri bulunur. Ew's markasının doğal minerallerden oluşan akrilik yapılı meyveliği, geniş hacim kapasitesine sahiptir. Bu özelliği ile pek çok meyvenizi aynı anda koyabilir ve yerden tasarruf edebilirsiniz. Aynı zamanda delikli yüzeyleri sayesinde hava alan bir yapıda olan üründe uzun süre boyunca meyvelerini saklayabilirsiniz. Gümüş meyvelik ürün çeşitlerine oranla daha güçlü kullanım alanları yaratabilirsiniz.

Sağlam ve Dayanıklı 

Piyasada yer alan cam meyvelik ürün çeşitlerine nazaran çok daha sağlam bir malzemeden yapılmış olan EWs markasının meyve tabağı, akrilik reçine barındırır. Bu özellik onun daha dayanıklı olmasını sağlar. Pratik ve homojen bir malzeme olan akrilik, ürünün uzun süre dayanıklılığını yitirmeden kullanılmasına yardımcı olur. 

Şık ve Modern Tasarım

EWs markasının tasarlamış olduğu meyvelik, beyaz rengi ile mutfak dekorasyonunuza kolayca uyum sağlar. İçine koyulacak renkli meyveler ile bir bütün oluşturur ve şık sunumlar yaratmanıza yardımcı olur. Ayrıca ayaklı meyvelik kadar yer kaplamaz. Bunun yanı sıra kullanımı pratik ve kolaydır. 

Ölçüler ;

En : 32,5

Boy : 32,5

Yükseklik : 12

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR