EWs Akrilik Krem Salatamatik

EWs Akrilik Krem Salatamatik (5978)

Fiyat : ₺37,20(KDV Dahil)
₺37,20 'den başlayan taksitlerle

Basit ama muhteşem bir icat: EWs Krem Renk Akrilik Salatamatik! Salata yemeyi çok seven ama sebze ve meyveleri kesme aşamasında zorlananlar için artık yeni bir devir başlıyor. Salata malzemelerini bu salatamatik içerisinde hem yıkayıp hem de kolayca doğrayabilirsiniz. Salata Malzemelerinizi Yıkarken Süzgeç Görevi Aynı kap içinde salatalarınızı hem yıkayıp hem doğrayabilirsiniz. Delikli yapısı sayesinde salata malzemelerinizi yıkarken su alttan akıp gidecek. Bu sayede yıkama işlemini kolayca gerçekleştirebileceksiniz. Salata Kesmede Bir DevrimSalata kesme işlemi artık gözünüzü korkutmasın. Bir süzgeçli kap içinde sebze ve meyvelerinizi yıkadıktan sonra bir kesme tahtasında salatanızı kesip başka bir kap içinde de karıştırma devri sona eriyor. Artık salata yaparken bu kadar çok malzeme kullanmak zorunda değilsiniz.  EWs Krem Renk Akrilik Salatamatik içinde sebze ve meyvelerinizi yıkadıktan sonra bütün salata malzemeleriniz içindeyken salatamatiği ters çevirin. Özel olarak tasarlanmış deliklerden bıçağınızı yukarıdan aşağıya kadar getirin. İşte bütün sebze ve meyveler kesildi ve salata olmaya hazır!  Akrilik Malzeme Kalitesi Bu pratik yöntemden faydalanırken plastiğe maruz kalarak sağlığınızdan ödün vermek zorunda değilsiniz. EWs Krem Renk Akrilik Salatamatik yapımında kullanılan akrilik anti-bakteriyel bir malzemedir. Bu sayede üzerinde hiçbir şekilde bakteri ve mikrop barınmaz. Bu nedenle salata malzemelerinizi salatamatik içerisinde yıkarken malzemeler üzerindeki bakteriler su ile birlikte akıp gidecek ve salatamatik üstünde kalmayacaktır.  Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir Depa güvencesiyle üretilen ve %100 yerli üretim olan bu salatamatik bulaşık makinesinde de yıkanabilmesi özelliğiyle pratikliği en üst noktalara taşıyor! Özellikler ;Akrilikten üretilmiştir.Salata servislerinizde sizlere kolaylık ve pratiklik sağlar.Yaralanma olasılığınızı en aza indirir.Bulaşık makinesine girebilir.Mikrop ve koku barındırmaz.Depa Markasıyla %100 Yerli Üretimdir.Ölçüler ;En : 16,2Boy : 20,4Yükseklik : 11,9 

Basit ama muhteşem bir icat: EWs Krem Renk Akrilik Salatamatik! Salata yemeyi çok seven ama sebze ve meyveleri kesme aşamasında zorlananlar için artık yeni bir devir başlıyor. Salata malzemelerini bu salatamatik içerisinde hem yıkayıp hem de kolayca doğrayabilirsiniz. 

Salata Malzemelerinizi Yıkarken Süzgeç Görevi 

Aynı kap içinde salatalarınızı hem yıkayıp hem doğrayabilirsiniz. Delikli yapısı sayesinde salata malzemelerinizi yıkarken su alttan akıp gidecek. Bu sayede yıkama işlemini kolayca gerçekleştirebileceksiniz. 

Salata Kesmede Bir Devrim

Salata kesme işlemi artık gözünüzü korkutmasın. Bir süzgeçli kap içinde sebze ve meyvelerinizi yıkadıktan sonra bir kesme tahtasında salatanızı kesip başka bir kap içinde de karıştırma devri sona eriyor. Artık salata yaparken bu kadar çok malzeme kullanmak zorunda değilsiniz.  

EWs Krem Renk Akrilik Salatamatik içinde sebze ve meyvelerinizi yıkadıktan sonra bütün salata malzemeleriniz içindeyken salatamatiği ters çevirin. Özel olarak tasarlanmış deliklerden bıçağınızı yukarıdan aşağıya kadar getirin. İşte bütün sebze ve meyveler kesildi ve salata olmaya hazır!  

Akrilik Malzeme Kalitesi 

Bu pratik yöntemden faydalanırken plastiğe maruz kalarak sağlığınızdan ödün vermek zorunda değilsiniz. EWs Krem Renk Akrilik Salatamatik yapımında kullanılan akrilik anti-bakteriyel bir malzemedir. Bu sayede üzerinde hiçbir şekilde bakteri ve mikrop barınmaz. Bu nedenle salata malzemelerinizi salatamatik içerisinde yıkarken malzemeler üzerindeki bakteriler su ile birlikte akıp gidecek ve salatamatik üstünde kalmayacaktır.  

Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir 

Depa güvencesiyle üretilen ve %100 yerli üretim olan bu salatamatik bulaşık makinesinde de yıkanabilmesi özelliğiyle pratikliği en üst noktalara taşıyor! 

Özellikler ;

  • Akrilikten üretilmiştir.
  • Salata servislerinizde sizlere kolaylık ve pratiklik sağlar.
  • Yaralanma olasılığınızı en aza indirir.
  • Bulaşık makinesine girebilir.
  • Mikrop ve koku barındırmaz.
  • Depa Markasıyla %100 Yerli Üretimdir.

Ölçüler ;

  • En : 16,2
  • Boy : 20,4
  • Yükseklik : 11,9
     
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR