EWs Akrilik Mürdüm Ekmek Kutusu

EWs Akrilik Mürdüm Ekmek Kutusu (5102)

EWs Akrilik Mürdüm Ekmek Kutusu, yaşantınızı kolaylaştıran, kolay kullanıma sahip bir üründür. Aynı zamanda mutfağınızda rengi ve şık tasarımı ile göz dolduran EWs Akrilik Mürdüm Ekmek Kutusunun özelliklerini yakından inceleyelim.HijyeniktirEWs Akrilik Mürdüm Ekmek Kutusu, yapımında kullanılan maddeler sayesinde, mikrop ve koku bulundurmadan,  hijyenik özelliğine sahip bir üründür. Temizlemesi KolayEWs Akrilik Mürdüm Ekmek Kutusu ile kısa sürede temizleyebileceğiniz ve birkaç dakika içerisinde tekrar kullanabileceğiniz bir üründür.  Ekonomik FiyatEWs Akrilik Mürdüm Ekmek Kutusu sunduğu özelliklerle kullanıcıların isteklerine cevap verecek niteliktedir. Piyasadaki muadillerine göre maddi olarak alıcıları mutlu edecek özelliğe sahiptir. Cebinizi rahat ettirecek niteliğe sahip bir üründür.Mutlu KullanıcılarEWs Akrilik Mürdüm Ekmek Kutusu kullanıcıların istediği özelliklere göre üretilmiştir. Kullanıcıların aradığı tüm özellikler EWs Akrilik Mürdüm Ekmek Kutusu bulunmaktadır. EWs Akrilik Mürdüm Ekmek Kutusu kullanan insanlar oldukça mutlu!Şık Tasarım EWs Akrilik Mürdüm Ekmek Kutusu, şık tasarımı ve mor rengi ile göz dolduran, kristal parlaklığına sahip, kullanıcıların dikkatlerini çeken bir tasarıma sahiptir.  Mutfağınızın vazgeçilmezi haline gelen EWs Akrilik Mürdüm Ekmek Kutusu, şık tasarımı ile de evinizin dekorasyonun bir parçası hale getirebilirsiniz. Yerli ÜretimEWs Akrilik Mürdüm Ekmek Kutusu, akrilik maddesinden üretilmiş olup, Depa markasıyla ülkemizde üretilen bir yerli üründür.Özellikler ;Akrilikten üretilmiştir.Kristal parlaklığındadır.Mikrop ve koku barındırmaz.Depa Markasıyla %100 yerli üretimdir.Ölçüler ;En: 27 cm / Boy: 45 / Yükseklik: 16 cm / Ağırlık: 1,32 gr

EWs Akrilik Mürdüm Ekmek Kutusu, yaşantınızı kolaylaştıran, kolay kullanıma sahip bir üründür. Aynı zamanda mutfağınızda rengi ve şık tasarımı ile göz dolduran EWs Akrilik Mürdüm Ekmek Kutusunun özelliklerini yakından inceleyelim.

Hijyeniktir

EWs Akrilik Mürdüm Ekmek Kutusu, yapımında kullanılan maddeler sayesinde, mikrop ve koku bulundurmadan,  hijyenik özelliğine sahip bir üründür. 

Temizlemesi Kolay

EWs Akrilik Mürdüm Ekmek Kutusu ile kısa sürede temizleyebileceğiniz ve birkaç dakika içerisinde tekrar kullanabileceğiniz bir üründür.  

Ekonomik Fiyat

EWs Akrilik Mürdüm Ekmek Kutusu sunduğu özelliklerle kullanıcıların isteklerine cevap verecek niteliktedir. Piyasadaki muadillerine göre maddi olarak alıcıları mutlu edecek özelliğe sahiptir. Cebinizi rahat ettirecek niteliğe sahip bir üründür.

Mutlu Kullanıcılar

EWs Akrilik Mürdüm Ekmek Kutusu kullanıcıların istediği özelliklere göre üretilmiştir. Kullanıcıların aradığı tüm özellikler EWs Akrilik Mürdüm Ekmek Kutusu bulunmaktadır. EWs Akrilik Mürdüm Ekmek Kutusu kullanan insanlar oldukça mutlu!

Şık Tasarım 

EWs Akrilik Mürdüm Ekmek Kutusu, şık tasarımı ve mor rengi ile göz dolduran, kristal parlaklığına sahip, kullanıcıların dikkatlerini çeken bir tasarıma sahiptir.  Mutfağınızın vazgeçilmezi haline gelen EWs Akrilik Mürdüm Ekmek Kutusu, şık tasarımı ile de evinizin dekorasyonun bir parçası hale getirebilirsiniz. 

Yerli Üretim

EWs Akrilik Mürdüm Ekmek Kutusu, akrilik maddesinden üretilmiş olup, Depa markasıyla ülkemizde üretilen bir yerli üründür.

Özellikler ;

  • Akrilikten üretilmiştir.
  • Kristal parlaklığındadır.
  • Mikrop ve koku barındırmaz.
  • Depa Markasıyla %100 yerli üretimdir.

Ölçüler ;

En: 27 cm / Boy: 45 / Yükseklik: 16 cm / Ağırlık: 1,32 gr

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR