EWs Akrilik Yeşil Jolly Süzgeç

EWs Akrilik Yeşil Jolly Süzgeç (2286)

EWs Akrilik Yeşil Jolly Süzgeç, mutfağınızda süzgeç ihtiyacınız için pratik ve şık bir çözüm.EWs Akrilik Yeşil Jolly Süzgeç akrilik malzemeden üretilmiş yapısıyla güvenli ve uzun bir süre kullanabileceğiniz bir ürün. Her mutfağın makarna süzmek veya yeşillikleri yıkamak için ya da bakliyatları yıkamak için süzgeç ihtiyacı vardır. Plastik süzgeç veya metal süzgeç, çelik süzgeç tercih edebilirsiniz. Ancak her birinin farklı açıdan bir zorluğu olabilir. Biri yıkanma zorluğu varken biri yağlanma- yapışmaya sebebiyet veriyor olabilir. Akrilik süzgeç bu noktada imdadınıza yetişiyor ve size rahat kullanım imkanı sağlıyor.Akrilikten Gelen DayanıklılıkEWs Akrilik Yeşil Jolly Süzgeç, akrilik malzemesi ile kolay kırılmaz. Dayanıklı bir üründür. EWs Akrilik Yeşil Jolly Süzgeç, akrilik malzemeden gelen güvencesiyle mutfağınızda pratiklik sağlar.Çelik süzgeç ve tel süzgeç gibi güvenle kullanabileceğiniz EWs Akrilik Yeşil Jolly Süzgeç, akrilik maddesi sayesinde kolayca temizlenebilir. Hijyenik ve SağlıklıEWs Akrilik Yeşil Jolly Süzgeç, koku yapmaz ve kolay temizlenebilir özelliğiyle hijyenik ve sağlıklıdır. Mutfakta ihtiyacınız olan süzgeç ihtiyacı için bulaşık makinesinde yıkanabilir, kolay temizlenebilir ve yapışmaz özelliğiyle EWs Akrilik Yeşil Jolly Süzgeç mutfağınıza şıklık katacak.%100 Yerli Üretim GarantisiEWs Akrilik Yeşil Jolly Süzgeç Depa güvencesiyle %100 yerli üretimdir. Mutfağınızda güvenle kullanabileceğiniz bu ürün uygun fiyatlarıyla bütçenizin dostudur. Özellikler ;Akrilikten üretilmiştir.Bulaşık makinesine girebilir.Kristal parlaklığındadır.Mikrop ve koku barındırmaz.Sebze ve meyve ile temas esnasında vitaminlerinin kaybolmamasını önler.Alttaki haznesi sayesinde süzülen suyu dışarıya akıtmaz .Depa Markasıyla %100 Yerli Üretimdir.Ölçüler ;En: 25,5 cm / Boy: 27,5 / Yükseklik: 9 cm / Ağırlık: 0,443 gr ÖZET:  EWs Akrilik Yeşil Jolly Süzgeç, akrilik malzemesiyle hijyenik ve güvenli, uzun süre dayanıklı ve ihtiyacınıza göredir.

EWs Akrilik Yeşil Jolly Süzgeç, mutfağınızda süzgeç ihtiyacınız için pratik ve şık bir çözüm.

EWs Akrilik Yeşil Jolly Süzgeç akrilik malzemeden üretilmiş yapısıyla güvenli ve uzun bir süre kullanabileceğiniz bir ürün. 

Her mutfağın makarna süzmek veya yeşillikleri yıkamak için ya da bakliyatları yıkamak için süzgeç ihtiyacı vardır. Plastik süzgeç veya metal süzgeç, çelik süzgeç tercih edebilirsiniz. Ancak her birinin farklı açıdan bir zorluğu olabilir. Biri yıkanma zorluğu varken biri yağlanma- yapışmaya sebebiyet veriyor olabilir. Akrilik süzgeç bu noktada imdadınıza yetişiyor ve size rahat kullanım imkanı sağlıyor.

Akrilikten Gelen Dayanıklılık

EWs Akrilik Yeşil Jolly Süzgeç, akrilik malzemesi ile kolay kırılmaz. Dayanıklı bir üründür. EWs Akrilik Yeşil Jolly Süzgeç, akrilik malzemeden gelen güvencesiyle mutfağınızda pratiklik sağlar.

Çelik süzgeç ve tel süzgeç gibi güvenle kullanabileceğiniz EWs Akrilik Yeşil Jolly Süzgeç, akrilik maddesi sayesinde kolayca temizlenebilir. 

Hijyenik ve Sağlıklı

EWs Akrilik Yeşil Jolly Süzgeç, koku yapmaz ve kolay temizlenebilir özelliğiyle hijyenik ve sağlıklıdır. Mutfakta ihtiyacınız olan süzgeç ihtiyacı için bulaşık makinesinde yıkanabilir, kolay temizlenebilir ve yapışmaz özelliğiyle EWs Akrilik Yeşil Jolly Süzgeç mutfağınıza şıklık katacak.

%100 Yerli Üretim Garantisi

EWs Akrilik Yeşil Jolly Süzgeç Depa güvencesiyle %100 yerli üretimdir. Mutfağınızda güvenle kullanabileceğiniz bu ürün uygun fiyatlarıyla bütçenizin dostudur. 

Özellikler ;

Akrilikten üretilmiştir.

Bulaşık makinesine girebilir.

Kristal parlaklığındadır.

Mikrop ve koku barındırmaz.

Sebze ve meyve ile temas esnasında vitaminlerinin kaybolmamasını önler.

Alttaki haznesi sayesinde süzülen suyu dışarıya akıtmaz .

Depa Markasıyla %100 Yerli Üretimdir.

Ölçüler ;

En: 25,5 cm / Boy: 27,5 / Yükseklik: 9 cm / Ağırlık: 0,443 gr

 

ÖZET:  EWs Akrilik Yeşil Jolly Süzgeç, akrilik malzemesiyle hijyenik ve güvenli, uzun süre dayanıklı ve ihtiyacınıza göredir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR