EWs Gri Renk 32 CM Granit Tava

EWs Gri Renk 32 CM Granit Tava (7606)

EWs Gri Renk 32 CM Granit Tava, Granit malzemesinden gelen sağlık ve dayanıklılık, tasarımının sunduğu şıklık ve yapışmaz özelliğinin verdiği rahatlık ile mutfağınızın ve yemeklerinizin güvenilir dostu. EWs Gri Renk 32 CM Granit Tava tava ihtiyacınıza yanıt olarak aradığınız bütün özellikleri sunuyor. Granit tava seti olarak da tamamlayabileceğiniz bu ürün, size birçok özelliğiyle geliyor.Sağlıklı Yemekler Her Zaman SizinleEWs Krem Renk 32 CM Granit Tava, yapışmaz ve yanmaz özellikleri ile yemeklerinizi en sağlıklı şekilde pişirir. Döküm tava ve porselen tavalara göre ısıyı daha fazla hapsetme özelliğiyle yemekleriniz piştikten uzun süre sonra bile hala sıcak kalır. Kaliteden  Gelen GüvenEWs Krem Renk 32 CM Granit Tava, %100 yerli üretimdir ve Depa güvencesiyle sunulur. Granit tava seçenekleri arasında ve genel tava fiyatları göz önüne alındığında,  uygun fiyatıyla tüm bütçelerin dostudur.  Ayrıca EWs'ni sunduğu fiyatlarla granit tava seti olarak da planlayabilir diğer tavalarla uygun fiyata bir tava seti halinde düşünebilirsiniz. Granit Malzeme ile Sağlık ve Güvence Bir AradaGranit  tava malzemesinin sağladığı temiz pişirme  imkanı sayesinde yemekleriniz her zaman güvenle tüketilebilir. Metal ürünlerle birlikte kullanılabilir, zarar vermez. Ayrıca ısı koruma ve yapışmama özellikleriyle gıdanızın dostu kaliteli bir yemek pişirme zamanı sunar.Zarif Tasarımıyla Mutfağınız RenklenirGranit tava ve tava setleri dayanıklı yapısı, sağlıklı sunumu ve uygun fiyatları yanısıra şık tasarımıyla da gözünüze hitap eder. Tasarımından gelen zariflik mutfağınızı renklendirir ve modern bir görünüm kazanmasını sağlar.Özellikler ;Yapışmaz yüzey, metal gereçlere dayanıklı.Kolay temizlenir pişirme yüzeyi.Yağsız pişirme, sağlıklı yemekler için uygun.Pişirirken enerji tasarrufu sağlayan harika performanslar ve maksimum ömür.Yumuşak dokunuş kulplar.Bulaşık makinasın da jel kullanılması tavsiye edilirDepa Markasıyla % 100 Yerli Üretimdir.Ölçüler ;En : 32Boy : 52Yükseklik : 5

EWs Gri Renk 32 CM Granit Tava, Granit malzemesinden gelen sağlık ve dayanıklılık, tasarımının sunduğu şıklık ve yapışmaz özelliğinin verdiği rahatlık ile mutfağınızın ve yemeklerinizin güvenilir dostu. EWs Gri Renk 32 CM Granit Tava tava ihtiyacınıza yanıt olarak aradığınız bütün özellikleri sunuyor. Granit tava seti olarak da tamamlayabileceğiniz bu ürün, size birçok özelliğiyle geliyor.

Sağlıklı Yemekler Her Zaman Sizinle

EWs Krem Renk 32 CM Granit Tava, yapışmaz ve yanmaz özellikleri ile yemeklerinizi en sağlıklı şekilde pişirir. Döküm tava ve porselen tavalara göre ısıyı daha fazla hapsetme özelliğiyle yemekleriniz piştikten uzun süre sonra bile hala sıcak kalır. 

Kaliteden  Gelen Güven

EWs Krem Renk 32 CM Granit Tava, %100 yerli üretimdir ve Depa güvencesiyle sunulur. Granit tava seçenekleri arasında ve genel tava fiyatları göz önüne alındığında,  uygun fiyatıyla tüm bütçelerin dostudur.  Ayrıca EWs'ni sunduğu fiyatlarla granit tava seti olarak da planlayabilir diğer tavalarla uygun fiyata bir tava seti halinde düşünebilirsiniz. 

Granit Malzeme ile Sağlık ve Güvence Bir Arada

Granit  tava malzemesinin sağladığı temiz pişirme  imkanı sayesinde yemekleriniz her zaman güvenle tüketilebilir. Metal ürünlerle birlikte kullanılabilir, zarar vermez. Ayrıca ısı koruma ve yapışmama özellikleriyle gıdanızın dostu kaliteli bir yemek pişirme zamanı sunar.

Zarif Tasarımıyla Mutfağınız Renklenir

Granit tava ve tava setleri dayanıklı yapısı, sağlıklı sunumu ve uygun fiyatları yanısıra şık tasarımıyla da gözünüze hitap eder. Tasarımından gelen zariflik mutfağınızı renklendirir ve modern bir görünüm kazanmasını sağlar.

Özellikler ;

  • Yapışmaz yüzey, metal gereçlere dayanıklı.
  • Kolay temizlenir pişirme yüzeyi.
  • Yağsız pişirme, sağlıklı yemekler için uygun.
  • Pişirirken enerji tasarrufu sağlayan harika performanslar ve maksimum ömür.
  • Yumuşak dokunuş kulplar.
  • Bulaşık makinasın da jel kullanılması tavsiye edilir
  • Depa Markasıyla % 100 Yerli Üretimdir.

Ölçüler ;

  • En : 32
  • Boy : 52
  • Yükseklik : 5
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR