Gri Renk 30 CM Granit Tava

Gri Renk 30 CM Granit Tava (7605)

Siz değerli kullanıcılarımız için özenle tasarlanmış olan granit tava mutfaklarınızda harikalar yaratacak. Modern, şık görüntüsü ile de gözlerinizden kalpler çıkaracak olan bu ürüne sahip olmak ayrıcalıktır. Aynı zamanda özel granit tasarımı sayesinde kusursuz performans sunar. Her mutfağın olmazsa olmazı 30 cm granit tavaya hemen sahip olun.ÖzellikleriSon zamanların en çok tercih edilen bu ürün %100 yerli üretilmiş olup muhteşem yapısı ile mutfağınızda harikalar yaratabileceğiniz özelliklere sahiptir. Sapları, bakalit malzemeden üretilmiş olup sizlere son derece kolay tutuş sağlar. Oldukça kullanışlı olan 30 cm granit tava ile istediğiniz ocak tipinde kolayca pişirme sağlayabilirsiniz. Yapışmaz kaplaması ile son derece sağlıklıdır. Birçok yüksek kaliteli granit tavanın aksine oldukça da uygun fiyatlardan hizmetinize sunulmuştur.KullanımıSon derece sağlıklıdır. Isıyı son derece koruyan kalın yapısı ile mükemmel pişirme sağlayabilirsiniz. Uzunca bir süre mükemmel yapışmaz performans sunar. Muhteşem çizilmez dirence sahip olduğu için kullanım sırasında herhangi malzeme ile pişirme sağlayabilirsiniz. Herhangi ocak tipinde de kullanabilir, kusursuz lezzetler yaratabilirsiniz.BakımıYüksek kalitesi, muhteşem performansı ve göz dolduran modern yapısı ile kullanmaya oldukça elverişlidir. Bu yüzden bakımı da yüksek oranda kullanım kolaylığı sağlar. Sert temizleme malzemeleri yerinde daha yumuşak olanlarını tercih etmenizde fayda var. Dilerseniz elde nazikçe ya da makinalarınızda temizleme işlemini yapabiliriniz.KalitesiMuhteşem çizilmez özelliği sayesinde gönül rahatlığı ile istediğiniz malzeme çeşitlerini bu granit tava setinde kullanabilirsiniz. Dış yüzeyinde ki özel kaplama sayesinde leke tutmasını önler. Özel yerli ürerim malzemesi ile yanmaz ve yapışmazdır. Bu özelliği sayesinde ilk günkü gibi kullanabilir, yüksek kalite performansı ile son derece uzun ömürlü kullanmanıza yardımcı olur.

Siz değerli kullanıcılarımız için özenle tasarlanmış olan granit tava mutfaklarınızda harikalar yaratacak. Modern, şık görüntüsü ile de gözlerinizden kalpler çıkaracak olan bu ürüne sahip olmak ayrıcalıktır. Aynı zamanda özel granit tasarımı sayesinde kusursuz performans sunar. Her mutfağın olmazsa olmazı 30 cm granit tavaya hemen sahip olun.

Özellikleri

Son zamanların en çok tercih edilen bu ürün %100 yerli üretilmiş olup muhteşem yapısı ile mutfağınızda harikalar yaratabileceğiniz özelliklere sahiptir. Sapları, bakalit malzemeden üretilmiş olup sizlere son derece kolay tutuş sağlar. Oldukça kullanışlı olan 30 cm granit tava ile istediğiniz ocak tipinde kolayca pişirme sağlayabilirsiniz. Yapışmaz kaplaması ile son derece sağlıklıdır. Birçok yüksek kaliteli granit tavanın aksine oldukça da uygun fiyatlardan hizmetinize sunulmuştur.

Kullanımı

Son derece sağlıklıdır. Isıyı son derece koruyan kalın yapısı ile mükemmel pişirme sağlayabilirsiniz. Uzunca bir süre mükemmel yapışmaz performans sunar. Muhteşem çizilmez dirence sahip olduğu için kullanım sırasında herhangi malzeme ile pişirme sağlayabilirsiniz. Herhangi ocak tipinde de kullanabilir, kusursuz lezzetler yaratabilirsiniz.

Bakımı

Yüksek kalitesi, muhteşem performansı ve göz dolduran modern yapısı ile kullanmaya oldukça elverişlidir. Bu yüzden bakımı da yüksek oranda kullanım kolaylığı sağlar. Sert temizleme malzemeleri yerinde daha yumuşak olanlarını tercih etmenizde fayda var. Dilerseniz elde nazikçe ya da makinalarınızda temizleme işlemini yapabiliriniz.

Kalitesi

Muhteşem çizilmez özelliği sayesinde gönül rahatlığı ile istediğiniz malzeme çeşitlerini bu granit tava setinde kullanabilirsiniz. Dış yüzeyinde ki özel kaplama sayesinde leke tutmasını önler. Özel yerli ürerim malzemesi ile yanmaz ve yapışmazdır. Bu özelliği sayesinde ilk günkü gibi kullanabilir, yüksek kalite performansı ile son derece uzun ömürlü kullanmanıza yardımcı olur.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR