Karrimor X-Lite 20 Sırt Çantası 15350

Karrimor X-Lite 20 Sırt Çantası 15350 (D187SS14BCP.U.0010187.CGJF)

Marka : KARRIMOR

Karrimor X-Lite 20 Sırt Çantası 15350 Karrimor Marka Sırt Çantası Suluk Hediyeli !

Karrimor X-Lite 20 patenttli 'Fformat Back System' köpük kaplı bir metal çerçeve ultra hafif ve konforlu tercihen çıkarılabilir sırt sisteminden oluşur bu sayede sırtta ter ne nem olasılığı minimum seviyeye iner. Bu sayede tırmanış için uygun , sırtınıza son derece istikrarlı ve rahat bir oturuş sağlar. 'Fformat Back System'  sistemi yükü sırtınıza yapıştırmaz bu sayede ferah bir ortam sağlar kalça kayışı hem yük var iken enerji aktarımını sağlar. Kalça kemeri de kalça ve bacaklar için hareket özgürlüğü sağlar. hafif tasarım sökülebilir çerçevenin tarafından geliştirilmiştir. Bir sırt destek aparatı ana bölüm üzerine kapanır bu eleman kapaklı bir alanda kalır iç kısmnda ek fermuarlı saklama haznesi vardır. Bu sırt çantası son derece hafif ve koforlu olmakla beraber kullanışlı sıkıştırma kayışları, kazma veya yürüyüş batonları için bağlantı ekleri, ayarlanabilir göğüs kemeri, yastıklı kalça kemeri ve hidrasyon H2O Suluk sistemi uyumlu olmakla beraber Yüksek dayanımlı ve hijyenik TPU plastikten üretilmiş suluk çanta ile beraber verilmektedir.
Su Yalıtımlı Cordura malzemeden üretilmiştir
Su Yalıtımlı  Fermuar ve iç alanda çok iyi planlanmış rahat ulaşabileceğiniz bölmeler keseler ve anahtarlık klibi ile çok kullanışlı bir üründür.
Ana bölmeye ulaştıran fermuarlı girişe sahiptir.
2 örgü cep size hızlı ulaşmanız gereken için kullanım kolaylığı verir.
Çanta üzerinde bulunan esnek strap bağlantı elemanları kask ve bunun gibi malzemeler için çanta dışını da aktif kullanm kolaylığı verir.
Dağcı kazması yürüyüş batonları iliştirmek için bağlantı elamanları mevcuttur.
Çıkarılabilir Fformat ile RCT sırt sitemi Karrimor tarafından çok iyi planlanmış kolaylık sunan başka bir detaydır.
H2O Suluk sistemi uyumlu olmakla beraber Yüksek dayanımlı ve hijyenik TPU plastikten üretilmiş suluk çanta ile beraber verilmektedir.
Çıkarılabilir bel  ve göğüs kemeri
Kullanımı kolay Ultra hafif sırt çantası.
Hızlı kavrama sağlayan el tutamağı.
Mükemmel bir şekilde tasarlanmış ultra hafif yoğun soluyabilir sırt sistemi.
Hidrasyon sistemi ile uyumlu.
Geniş Ön bölme
RCT back system
Microban Suluk.
Ayarlanabilir göğüs askıları
790 Gr

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR