Kırmızı Kapaklı Kek Tabağı Seti

Kırmızı Kapaklı Kek Tabağı Seti (1963)

Rengarek kek fanusu setlerimiz ile hem keklerinizi taptaze servis edebilir, benzersiz renkleri ile görsel bir şölen yaşayabilir hem de ergonomik tasarımıyla istediğiniz yere götürebilirsiniz.Tasarım ve Kullanım AvantajlarıKek fanusunda birbirinden farklı tariflerle hazırladığınız leziz mi leziz keklerinizi muhafaza edebilir, kolay kullanım avantajıyla sadece birkaç saniye içinde kekinizi servis edebilirsiniz..Evin minik afacanları bu fanusa bayılacaklar :) Gökkuşağından esinlenerek renklendirilmiş bu şirin fanuslar onların da oldukça ilgisini çekecek.EWs kek fanusları ile sadece leziz keklerinizi değil, poğaçalarınızı, böreklerinizi, atıştırmalıklarınızı da muhafaza edebilirsiniz. Böylelikle kullanım farklılığı yaratabilirsiniz.Sadece kapağı kaldırın ve lezzet şölenini yaşayın..Kek fanuslarımız bulaşık makinesinde kolaylıkla yıkanabilir. Böylece zamanınızdan tasarruf edebilirsiniz. Anti bakteriyel olması sayesinde küf,kir barındırmaz bu nedenle oldukça sağlıklı ve hijyeniktir.Akrilik Özelliği Tamamen Türk malı olan ürünümüz akrilikten üretilmiştir, bu sayede diğer kek fanuslarından çok daha hafif,anti bakteriyel,dayanıklı ve yıkanması kolaydır.Akrilik ürünler artık tüm Dünya mutfaklarında, hemen hemen tüm ürünlerde kullanılmakta ve özellikle son dönemlerde kullanım avantajları sayesinde artarak talep görmektedir.AntiBakteriyel ÖzelliğiAkrilik maddesinden yapılan tüm ürünlerin en büyük avantajlarından birisi antibakteriyel özellikte olmasıdır. Bu sayede yiyecekleriniz hem sağlıklı hem de hijyenik olarak fanusun içinde muhafaza edilebilir.Ews Akrilik Kek Fanusu Özellikleri ve Avantjları100% Türkiye'de üretilmiştir.Antibakteriyel özelliğii ile kir, küf barındırmaz.Gökkuşuğundan esenlenen renkleri ile görsel şölen yaşatır. Mutfağınıza renk,ahenk ve armoni katar.Lezzetli keklerinizin taptaze,tertemiz,hijyenik kalmasını sağlar.Kırılmaz,dayanıklı,hafif,ergononik ve kolay yıkanabilir özelliktedir.Ews Kek Fanusu İçeriğiBir adet kek servis tepsisi ve şeffaf kapaklı kek tabağı (Dilediğiniz renkte)Bir adet servis spatulasıBir adet servis bıçağıÖlçüler;En: 33cm / Boy: 39cm / Yükseklik: 14cm / Ağırlık: 1.083gr

Rengarek kek fanusu setlerimiz ile hem keklerinizi taptaze servis edebilir, benzersiz renkleri ile görsel bir şölen yaşayabilir hem de ergonomik tasarımıyla istediğiniz yere götürebilirsiniz.

Tasarım ve Kullanım Avantajları

Kek fanusunda birbirinden farklı tariflerle hazırladığınız leziz mi leziz keklerinizi muhafaza edebilir, kolay kullanım avantajıyla sadece birkaç saniye içinde kekinizi servis edebilirsiniz..

Evin minik afacanları bu fanusa bayılacaklar :) Gökkuşağından esinlenerek renklendirilmiş bu şirin fanuslar onların da oldukça ilgisini çekecek.

EWs kek fanusları ile sadece leziz keklerinizi değil, poğaçalarınızı, böreklerinizi, atıştırmalıklarınızı da muhafaza edebilirsiniz. Böylelikle kullanım farklılığı yaratabilirsiniz.

Sadece kapağı kaldırın ve lezzet şölenini yaşayın..

Kek fanuslarımız bulaşık makinesinde kolaylıkla yıkanabilir. Böylece zamanınızdan tasarruf edebilirsiniz. Anti bakteriyel olması sayesinde küf,kir barındırmaz bu nedenle oldukça sağlıklı ve hijyeniktir.

Akrilik Özelliği 

Tamamen Türk malı olan ürünümüz akrilikten üretilmiştir, bu sayede diğer kek fanuslarından çok daha hafif,anti bakteriyel,dayanıklı ve yıkanması kolaydır.

Akrilik ürünler artık tüm Dünya mutfaklarında, hemen hemen tüm ürünlerde kullanılmakta ve özellikle son dönemlerde kullanım avantajları sayesinde artarak talep görmektedir.

AntiBakteriyel Özelliği

Akrilik maddesinden yapılan tüm ürünlerin en büyük avantajlarından birisi antibakteriyel özellikte olmasıdır. Bu sayede yiyecekleriniz hem sağlıklı hem de hijyenik olarak fanusun içinde muhafaza edilebilir.

Ews Akrilik Kek Fanusu Özellikleri ve Avantjları

  • 100% Türkiye'de üretilmiştir.
  • Antibakteriyel özelliğii ile kir, küf barındırmaz.
  • Gökkuşuğundan esenlenen renkleri ile görsel şölen yaşatır. Mutfağınıza renk,ahenk ve armoni katar.
  • Lezzetli keklerinizin taptaze,tertemiz,hijyenik kalmasını sağlar.
  • Kırılmaz,dayanıklı,hafif,ergononik ve kolay yıkanabilir özelliktedir.

Ews Kek Fanusu İçeriği

  • Bir adet kek servis tepsisi ve şeffaf kapaklı kek tabağı (Dilediğiniz renkte)
  • Bir adet servis spatulası
  • Bir adet servis bıçağı

Ölçüler;

  • En: 33cm / Boy: 39cm / Yükseklik: 14cm / Ağırlık: 1.083gr
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR