Krem Renk 14 CM Güveç Granit Sütlük Cezve

Krem Renk 14 CM Güveç Granit Sütlük Cezve (7612)

Zaman içinde her tür işleme uygun mutfak malzemeleri üretilmeye başlandı. Çok amaçlı kullanımlar gittikçe azalırken daha kişiselleştirilmiş ve tek bir amaca hizmet eden ürünler piyasaya sürülüyor. Mesela eskiden kahve bakır cezve ile içilirken şimdilerde oldukça pratik olmasından dolayı elektrikli cezve tercih ediliyor. Süt içinse kazanlar ve tencerelerden sütlük cezvelere geçiş yapılıyor. Hatta cam cezve ile daha şık bir görüntüye ulaşmak dahi mümkün.Zorluk ÇıkarmazElektrikli cezve fiyatları hayli yüksek olunca çözümü alternatif bir yol olan granit sütlük cezve tercih edilebilir. Granitten yapıldığı için süt kaynatırken yaşanılan zorluklardan hiç haberiniz olmayacak. Yapışmaz bir yüzeye sahip olduğu için temizlerken de granit seçimin doğru bir karar olduğunu düşünmeniz işten bile değil. Hiç iz bırakmadan temizleyebileceğiniz bir ürün. Temizlikle Dost Ews krem renkli bu güveç sütlük cezve, makinede kolaylıkla yıkanabiliyor. Üstelik çizilmez malzemeden üretilmesi temizlik sırasındaki yıpranmalardan cezvenizi koruyor. Makinede yıkanabilir olması, zaman zaman çocukları olan ailelerin graniti tercih etmesine neden olabiliyor. Çünkü yüksek ısıda temizlenmesinin ardından daha sağlıklı bir yol izlenmiş oluyor. Kullanımı RahatCezve takımı almak istediğinizde granit malzemeden üretilen ürünleri tercih ederseniz ekstra koruma sağlamış oluyorsunuz aslında eşyanıza. Çünkü metal malzemeden üretilmiş mutfak gereçleriyle kullanıldığında bu granit sütlük cezve ile kesinlikle çizme korkusu yaşamıyorsunuz. Cezve fiyatları ise ürüne ve ihtiyaca göre farklı yelpazede ilerliyor. Eğer dilerseniz ürünü çok amaçlı olarak kullanabilirsiniz. Cezve kahve makinesi olmadığında mesela, sütlük olarak da tercih edebilirsiniz.Ölçüler ;En : 16,5Boy : 17Yükseklik : 26,5

Zaman içinde her tür işleme uygun mutfak malzemeleri üretilmeye başlandı. Çok amaçlı kullanımlar gittikçe azalırken daha kişiselleştirilmiş ve tek bir amaca hizmet eden ürünler piyasaya sürülüyor. Mesela eskiden kahve bakır cezve ile içilirken şimdilerde oldukça pratik olmasından dolayı elektrikli cezve tercih ediliyor. Süt içinse kazanlar ve tencerelerden sütlük cezvelere geçiş yapılıyor. Hatta cam cezve ile daha şık bir görüntüye ulaşmak dahi mümkün.

Zorluk Çıkarmaz

Elektrikli cezve fiyatları hayli yüksek olunca çözümü alternatif bir yol olan granit sütlük cezve tercih edilebilir. Granitten yapıldığı için süt kaynatırken yaşanılan zorluklardan hiç haberiniz olmayacak. Yapışmaz bir yüzeye sahip olduğu için temizlerken de granit seçimin doğru bir karar olduğunu düşünmeniz işten bile değil. Hiç iz bırakmadan temizleyebileceğiniz bir ürün. 

Temizlikle Dost 

Ews krem renkli bu güveç sütlük cezve, makinede kolaylıkla yıkanabiliyor. Üstelik çizilmez malzemeden üretilmesi temizlik sırasındaki yıpranmalardan cezvenizi koruyor. Makinede yıkanabilir olması, zaman zaman çocukları olan ailelerin graniti tercih etmesine neden olabiliyor. Çünkü yüksek ısıda temizlenmesinin ardından daha sağlıklı bir yol izlenmiş oluyor. 

Kullanımı Rahat

Cezve takımı almak istediğinizde granit malzemeden üretilen ürünleri tercih ederseniz ekstra koruma sağlamış oluyorsunuz aslında eşyanıza. Çünkü metal malzemeden üretilmiş mutfak gereçleriyle kullanıldığında bu granit sütlük cezve ile kesinlikle çizme korkusu yaşamıyorsunuz. Cezve fiyatları ise ürüne ve ihtiyaca göre farklı yelpazede ilerliyor. Eğer dilerseniz ürünü çok amaçlı olarak kullanabilirsiniz. Cezve kahve makinesi olmadığında mesela, sütlük olarak da tercih edebilirsiniz.

Ölçüler ;

  • En : 16,5
  • Boy : 17
  • Yükseklik : 26,5
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR