Mat Siyah 20-22 CM 2 Parça Granit Sahan Seti

Mat Siyah 20-22 CM 2 Parça Granit Sahan Seti (7810)

Teflon tava görünümüne sahip oldukça şık granit sahan seti, iki adet farklı boyutlarda sahan ve cam kapak olarak sunulmaktadır. İstenilen tüm farklı kullanım amaçlarına uygun olarak tasarlanan granit sahan, birçok özelliği ile herkesi etkilemeyi başarmaktadır.Hızlı Pişirme Granit taşının özelliği sayesinde tavanın her yanına eşit miktarda ısı yayan granit sahan, bu sayede hızlı pişirmeye olanak sağlarken bir yandan da enerji tasarrufunu sağlamaktadır. Böylece daha az enerji harcanarak, lezzetli ve tam anlamı ile pişmiş yemekler hazırlamanız mümkündür.Yapışmaz ve Dayanıklı İç YüzeyMutfak gereçlerinin sürekli kullanılması nedeni ile çabuk yıpranması söz konusudur. Kısa süre içerisinde bile çizikler ve yıpranmalar görülebilir. Ancak granit tava bu konuda devrim niteliğine sahiptir ve metal gereçlerin kullanılması dahilinde bile herhangi bir çizilme ortaya çıkmamaktadır. Bu da dayanıklı ve uzun ömürlü olmasını sağlamaktadır.Çıkmayan Lekelere Son!Yanmaz ve yapışmaz özelliği sayesinde, büyük zahmet verici lekelerin oluşmasının önüne geçilerek daha kolay bir temizlik imkanı sağlayan granit sahan aynı zamanda bulaşık makinesinde de korkmadan yıkanabilmektedir.Sağlıklı Yiyecekler HazırlayınYağsız kullanıma uygun olması ile beraber, daha iyi pişmiş yemekler hazırlanmasına imkan sağlayan granit sahanlar, bir yandan da hammaddesinde kullanılan malzemeler ile hijyenik ve sağlıklıdır.EWs Mat Siyah 20-22 CM 2 Parça Granit Sahan Seti ile yemek hazırlamak ve sonrasında yemek keyiflidir. Bu konuda çok lezzetli yemeklerin ortaya konulmasında büyük bir yardım sağlayan granit sahan tamamı ile yerli üretimdir ve Depa markasının güvencesindedir.Özellikler ;Yapışmaz yüzey, metal gereçlere dayanıklı.Kolay temizlenir pişirme yüzeyi.Yağsız pişirme, sağlıklı yemekler için uygun.Pişirirken enerji tasarrufu sağlayan harika performanslar ve maksimum ömür.Yumuşak dokunuş kulplar.Bulaşık makinasın da jel kullanılması tavsiye edilirDepa Markasıyla % 100 Yerli Üretimdir.Ölçüler ;En : 13Boy : 23Yükseklik : 31

Teflon tava görünümüne sahip oldukça şık granit sahan seti, iki adet farklı boyutlarda sahan ve cam kapak olarak sunulmaktadır. İstenilen tüm farklı kullanım amaçlarına uygun olarak tasarlanan granit sahan, birçok özelliği ile herkesi etkilemeyi başarmaktadır.

Hızlı Pişirme 

Granit taşının özelliği sayesinde tavanın her yanına eşit miktarda ısı yayan granit sahan, bu sayede hızlı pişirmeye olanak sağlarken bir yandan da enerji tasarrufunu sağlamaktadır. Böylece daha az enerji harcanarak, lezzetli ve tam anlamı ile pişmiş yemekler hazırlamanız mümkündür.

Yapışmaz ve Dayanıklı İç Yüzey

Mutfak gereçlerinin sürekli kullanılması nedeni ile çabuk yıpranması söz konusudur. Kısa süre içerisinde bile çizikler ve yıpranmalar görülebilir. Ancak granit tava bu konuda devrim niteliğine sahiptir ve metal gereçlerin kullanılması dahilinde bile herhangi bir çizilme ortaya çıkmamaktadır. Bu da dayanıklı ve uzun ömürlü olmasını sağlamaktadır.

Çıkmayan Lekelere Son!

Yanmaz ve yapışmaz özelliği sayesinde, büyük zahmet verici lekelerin oluşmasının önüne geçilerek daha kolay bir temizlik imkanı sağlayan granit sahan aynı zamanda bulaşık makinesinde de korkmadan yıkanabilmektedir.

Sağlıklı Yiyecekler Hazırlayın

Yağsız kullanıma uygun olması ile beraber, daha iyi pişmiş yemekler hazırlanmasına imkan sağlayan granit sahanlar, bir yandan da hammaddesinde kullanılan malzemeler ile hijyenik ve sağlıklıdır.

EWs Mat Siyah 20-22 CM 2 Parça Granit Sahan Seti ile yemek hazırlamak ve sonrasında yemek keyiflidir. Bu konuda çok lezzetli yemeklerin ortaya konulmasında büyük bir yardım sağlayan granit sahan tamamı ile yerli üretimdir ve Depa markasının güvencesindedir.

Özellikler ;

  • Yapışmaz yüzey, metal gereçlere dayanıklı.
  • Kolay temizlenir pişirme yüzeyi.
  • Yağsız pişirme, sağlıklı yemekler için uygun.
  • Pişirirken enerji tasarrufu sağlayan harika performanslar ve maksimum ömür.
  • Yumuşak dokunuş kulplar.
  • Bulaşık makinasın da jel kullanılması tavsiye edilir
  • Depa Markasıyla % 100 Yerli Üretimdir.

Ölçüler ;

  • En : 13
  • Boy : 23
  • Yükseklik : 31
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR