Mat Siyah 20 Cm Tava

Mat Siyah 20 Cm Tava (7812)

Pişirme gereçleri arasında yer alan granit tava mutfaklarda ev hanımlarının vazgeçilmezlerinden bir tanesi haline gelmiştir. Birçok farklı özelliği sayesinde hanımlara büyük bir kolaylık sağlaması nedeni ile birçok kişi granit tava seti kullanmayı tercih etmektedir. 20 CM Granit Tava mutfağınızdaki bu ihtiyaç in tam da aradığınız çözümdür.Yapışmayan İç YüzeyiGranit tava doğal granit taşı kullanılarak üretilmekte ve bununla beraber iç yüzeyi özel bir kaplama malzemesi ile kaplanmaktadır. Bu sayede yemeklerde yağ kullanmamanız durumunda bile herhangi bir yapışma meydana gelmemektedir.Yanmaz, Dayanıklı, Uzun ÖmürlüBirçok tava ve tencere uzun kullanımı sonucunda çizilmeler ya da yıpranmalar nedeni ile değiştirilmek zorunda kalınmaktadır. Granit tavada ise maksimum ömür söz konusu olmaktadır. Yanmama özelliği sayesinde uzun yıllar boyu dayanıklıdır. Aynı zamanda çizilmelere karşı da dayanıklı olması sayesinde sağlık açısından herhangi bir sorun da meydana getirmemektedir. Granit Tava yanmaz ve yapışmaz özelliği ile yemek pişirmeyi size daha keyifli kılacaktır.Sağlıklı ve Lezzetli YemeklerGranit Tava, Sağlıklı ve lezzetli yemek hazırlamak isteyenlerin tercihi olarak muazzam bir imkan sunmaktadır. Yemeklerinde yağ kullanmak istemeyenler, granit tava ile yağsız yemekler hazırlayabilmektedir.Muhteşem PerformansGranit tavaların bir diğer özelliği ise yapısı nedeni ile tavanın her noktasında ısıyı paylaştırabiliyor olmasıdır. Bu sayede de yemekler daha iyi bir şekilde pişmektedir. Ayrıca daha az enerji harcanmasını sağlayarak enerji tasarrufu konusunda da yardımcı olmaktadır.EWs 20 CM Granit Tava %100 yerli üretimdir. Yerli üretim olarak kullananların beğenisine sunulan ve granit tava fiyatları incelendiğinde oldukça uygun olarak göz önüne çıkan tavalar tamamı ile Depa markasının güvencesinde sunulmaktadır.Yapışmaz yüzey, metal gereçlere dayanıklı.Kolay temizlenir pişirme yüzeyi.Yağsız pişirme, sağlıklı yemekler için uygun.Pişirirken enerji tasarrufu sağlayan harika performanslar ve maksimum ömür.Yumuşak dokunuş kulplar.Bulaşık makinasın da jel kullanılması tavsiye edilirDepa Markasıyla % 100 Yerli Üretimdir.Ölçüler ;En : 20Boy : 37Yükseklik : 6,5

Pişirme gereçleri arasında yer alan granit tava mutfaklarda ev hanımlarının vazgeçilmezlerinden bir tanesi haline gelmiştir. Birçok farklı özelliği sayesinde hanımlara büyük bir kolaylık sağlaması nedeni ile birçok kişi granit tava seti kullanmayı tercih etmektedir. 20 CM Granit Tava mutfağınızdaki bu ihtiyaç in tam da aradığınız çözümdür.

Yapışmayan İç Yüzeyi

Granit tava doğal granit taşı kullanılarak üretilmekte ve bununla beraber iç yüzeyi özel bir kaplama malzemesi ile kaplanmaktadır. Bu sayede yemeklerde yağ kullanmamanız durumunda bile herhangi bir yapışma meydana gelmemektedir.

Yanmaz, Dayanıklı, Uzun Ömürlü

Birçok tava ve tencere uzun kullanımı sonucunda çizilmeler ya da yıpranmalar nedeni ile değiştirilmek zorunda kalınmaktadır. Granit tavada ise maksimum ömür söz konusu olmaktadır. Yanmama özelliği sayesinde uzun yıllar boyu dayanıklıdır. Aynı zamanda çizilmelere karşı da dayanıklı olması sayesinde sağlık açısından herhangi bir sorun da meydana getirmemektedir. Granit Tava yanmaz ve yapışmaz özelliği ile yemek pişirmeyi size daha keyifli kılacaktır.

Sağlıklı ve Lezzetli Yemekler

Granit Tava, Sağlıklı ve lezzetli yemek hazırlamak isteyenlerin tercihi olarak muazzam bir imkan sunmaktadır. Yemeklerinde yağ kullanmak istemeyenler, granit tava ile yağsız yemekler hazırlayabilmektedir.

Muhteşem Performans

Granit tavaların bir diğer özelliği ise yapısı nedeni ile tavanın her noktasında ısıyı paylaştırabiliyor olmasıdır. Bu sayede de yemekler daha iyi bir şekilde pişmektedir. Ayrıca daha az enerji harcanmasını sağlayarak enerji tasarrufu konusunda da yardımcı olmaktadır.

EWs 20 CM Granit Tava %100 yerli üretimdir. Yerli üretim olarak kullananların beğenisine sunulan ve granit tava fiyatları incelendiğinde oldukça uygun olarak göz önüne çıkan tavalar tamamı ile Depa markasının güvencesinde sunulmaktadır.

  • Yapışmaz yüzey, metal gereçlere dayanıklı.
  • Kolay temizlenir pişirme yüzeyi.
  • Yağsız pişirme, sağlıklı yemekler için uygun.
  • Pişirirken enerji tasarrufu sağlayan harika performanslar ve maksimum ömür.
  • Yumuşak dokunuş kulplar.
  • Bulaşık makinasın da jel kullanılması tavsiye edilir
  • Depa Markasıyla % 100 Yerli Üretimdir.

Ölçüler ;

En : 20

Boy : 37

Yükseklik : 6,5

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR