Şeffaf Raf İçi Kaşıklık

Şeffaf Raf İçi Kaşıklık (1950)

EWs Akrilik Şeffaf Raf İçi Kaşıklık, akrilik malzemeden üretilmiş olup kolay yıkanır ve koku yapmak. Ayrıca kırılmaz özelliğinden dolayı uzun zaman boyunca kullanılabilir.Kaşıklık Modellerinde Aradığınız TercihKaşıklık modelleri içerisinde  EWs Akrilik Şeffaf Raf İçi Kaşıklık, size mutfakta kolay çözümler sunuyor. Tezgah üstü kaşıklık olarak da kullanabileceğiniz bu ürün çekmece içi kaşıklık olarak kullanıma da uygundur. Şeffaf renk ile şık tasarımEWs Akrilik Şeffaf Raf İçi Kaşıklık, renksiz olduğun için hemen hemen tüm mutfaklara uygundur. Dekoratif olarak renk açısından bütün mutfaklara uyum sağlayabilir. boyutları açısında ise standart ölçülerde üretilmiş olup, standart br çekmece içine yerleştirilebilir.  En  ölçüsü 26,5 cm, boyu 34 cm  olan kaşıklık 4,8 cm yüksekliğindedir. Tercih SebebiKaşıklık modelleri açısından bambu kaşıklıklardan sonra mutfakların en çok tercih edilen ürünü kristal parlaklığındaki görünümüyle akrilik kaşıklıklardır. Çünkü temizliğin kolay olması, koku yapmaması ve kir tutmaması sebebiyle çalışanların özellile tercih ettiği mutfak aksesuarlarındandır. Bulaşık makinesine girebilir ve uzun yıllar boyunca sağlam kalır. Yüzde Yüz Yerli ÜretimDepa Markasıyla %100 Yerli üretim olarak satışa sunulan EWs Akrilik Şeffaf Raf İçi Kaşıklık gündelik yaşamda ihtiyacınız olan tüm kaşık, çatal,bıçaklarınız bir arada tutarak kolay erişim imkanı sağlar. düzenli durmalarını sağlayarak mutfak içi organizasyonunuzu iyileştirir. Özellikler;Akrilikten üretilmiştir.Bulaşık makinesine girebilir.Kristal parlaklığındadır.Depa Markasıyla %100 Yerli ÜretimdirKüçük bir alanda tüm ihtiyacınız olan çatal kaşıklarınızı bir arada tutmanıza yardımcı olur.Ölçüler;En: 26,5 cm / Boy: 34 cm / Yükseklik: 4,8 cm / Ağırlık: 0,485 gr 

EWs Akrilik Şeffaf Raf İçi Kaşıklıkakrilik malzemeden üretilmiş olup kolay yıkanır ve koku yapmak. Ayrıca kırılmaz özelliğinden dolayı uzun zaman boyunca kullanılabilir.

Kaşıklık Modellerinde Aradığınız Tercih

Kaşıklık modelleri içerisinde  EWs Akrilik Şeffaf Raf İçi Kaşıklık, size mutfakta kolay çözümler sunuyor. Tezgah üstü kaşıklık olarak da kullanabileceğiniz bu ürün çekmece içi kaşıklık olarak kullanıma da uygundur. 

Şeffaf renk ile şık tasarım

EWs Akrilik Şeffaf Raf İçi Kaşıklık, renksiz olduğun için hemen hemen tüm mutfaklara uygundur. Dekoratif olarak renk açısından bütün mutfaklara uyum sağlayabilir. boyutları açısında ise standart ölçülerde üretilmiş olup, standart br çekmece içine yerleştirilebilir.  En  ölçüsü 26,5 cm, boyu 34 cm  olan kaşıklık 4,8 cm yüksekliğindedir. 

Tercih Sebebi

Kaşıklık modelleri açısından bambu kaşıklıklardan sonra mutfakların en çok tercih edilen ürünü kristal parlaklığındaki görünümüyle akrilik kaşıklıklardır. 

Çünkü temizliğin kolay olması, koku yapmaması ve kir tutmaması sebebiyle çalışanların özellile tercih ettiği mutfak aksesuarlarındandır. Bulaşık makinesine girebilir ve uzun yıllar boyunca sağlam kalır. 

Yüzde Yüz Yerli Üretim

Depa Markasıyla %100 Yerli üretim olarak satışa sunulan EWs Akrilik Şeffaf Raf İçi Kaşıklık gündelik yaşamda ihtiyacınız olan tüm kaşık, çatal,bıçaklarınız bir arada tutarak kolay erişim imkanı sağlar. düzenli durmalarını sağlayarak mutfak içi organizasyonunuzu iyileştirir. 

Özellikler;

  • Akrilikten üretilmiştir.
  • Bulaşık makinesine girebilir.
  • Kristal parlaklığındadır.
  • Depa Markasıyla %100 Yerli Üretimdir
  • Küçük bir alanda tüm ihtiyacınız olan çatal kaşıklarınızı bir arada tutmanıza yardımcı olur.

Ölçüler;

  • En: 26,5 cm / Boy: 34 cm / Yükseklik: 4,8 cm / Ağırlık: 0,485 gr
     
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR