Şeffaf Tekli Şekerlik

Şeffaf Tekli Şekerlik (5076)

EWs Akrilik Şeffaf Tekli Şekerliksizin için tasarlandı. Evinizin bir çok yerine kullanabileceğiniz bu şekerlik , Tasarım konusunda diğer şekerlikleri geride bırakıyor. EWs ürünlerinin kalitesi ve şıklığını sonuna kadar hissedebileceğiniz bu şekerlikle sevdiklerinize en güzel şekerlerinizi armağan edin. EWs Akrilik Şeffaf Tekli Şekerlik; cam şekerlik,ayaklı şekerlik,gümüş şekerlik,porselen şekerlik,bambu şekerlik gibi birçok aramanıza  tek yanıtı veriyor.Tasarımıyla Göz KamaştırıcıEWs Akrilik Şeffaf Tekli Şekerlik,fuşya rengiyle misafirlerinizin gözlerini kamaştıracak.Salonunuzun baş köşesine gururla koyabileceğiniz bu şekerlik , özel günlerde ağırladığınız misafirlerinizin ağzını açık bırakacak derecede zarif.Şekerlikte de Akrilikten VazgeçmeyinAkriliğin cam şekerliklerden daha dayanıklı ve hijyenik olması dolayısıyla EWs Akrilik Şeffaf Tekli Şekerlik bir kez daha gönülleri fethetmeyi başarıyor. Akrilik ne midir? Akrilik; dayanıklı, hijyenik, mikrop barındırmayan ve uygun fiyatlı bir maddedir. Günümüzde sanayiden elektroniğe kadar pek çok alanda kullanılmaktadır ve herkesin tercih ettiği bir maddedir.Kolay TemizlenebilirBu dekoratif şekerlik, kolay temizlenebilir ve üzerinde mikrop barındırmaz. Böylelikle dekoratif bir şekerlik kullanırken sağlığınızdan da ödün vermeyeceksiniz.Yerli Üretim ve Uzun ÖmürEWs Akrilik Şeffaf Tekli Şekerlik, Depa markasıyla %100 yerli üretim olup siz değerli EWs müşterileri için uygun fiyatla satışa sunulmaktadır. Hadi çok beklemeden siz de eski şekerliğinizi bir kenara bırakın ve  bu göz alıcı şekerliğe sahip olun.Özellikler;Akrilikten üretilmiştirBulaşık makinesine girebilir.Kristal parlaklığındadır.Mikrop ve koku barındırmaz.Depa Markasıyla %100 yerli üretimdir..Ölçüler;En: 11 cm / Boy: 11 / Yükseklik: 9,5 cm / Ağırlık: 0,131 gr

EWs Akrilik Şeffaf Tekli Şekerliksizin için tasarlandı. Evinizin bir çok yerine kullanabileceğiniz bu şekerlik , Tasarım konusunda diğer şekerlikleri geride bırakıyor. EWs ürünlerinin kalitesi ve şıklığını sonuna kadar hissedebileceğiniz bu şekerlikle sevdiklerinize en güzel şekerlerinizi armağan edin. EWs Akrilik Şeffaf Tekli Şekerlik; cam şekerlik,ayaklı şekerlik,gümüş şekerlik,porselen şekerlik,bambu şekerlik gibi birçok aramanıza  tek yanıtı veriyor.

Tasarımıyla Göz Kamaştırıcı

EWs Akrilik Şeffaf Tekli Şekerlik,fuşya rengiyle misafirlerinizin gözlerini kamaştıracak.Salonunuzun baş köşesine gururla koyabileceğiniz bu şekerlik , özel günlerde ağırladığınız misafirlerinizin ağzını açık bırakacak derecede zarif.

Şekerlikte de Akrilikten Vazgeçmeyin

Akriliğin cam şekerliklerden daha dayanıklı ve hijyenik olması dolayısıyla EWs Akrilik Şeffaf Tekli Şekerlik bir kez daha gönülleri fethetmeyi başarıyor. Akrilik ne midir? Akrilik; dayanıklı, hijyenik, mikrop barındırmayan ve uygun fiyatlı bir maddedir. Günümüzde sanayiden elektroniğe kadar pek çok alanda kullanılmaktadır ve herkesin tercih ettiği bir maddedir.

Kolay Temizlenebilir

Bu dekoratif şekerlik, kolay temizlenebilir ve üzerinde mikrop barındırmaz. Böylelikle dekoratif bir şekerlik kullanırken sağlığınızdan da ödün vermeyeceksiniz.

Yerli Üretim ve Uzun Ömür

EWs Akrilik Şeffaf Tekli Şekerlik, Depa markasıyla %100 yerli üretim olup siz değerli EWs müşterileri için uygun fiyatla satışa sunulmaktadır. Hadi çok beklemeden siz de eski şekerliğinizi bir kenara bırakın ve  bu göz alıcı şekerliğe sahip olun.

Özellikler;

  • Akrilikten üretilmiştir
  • Bulaşık makinesine girebilir.
  • Kristal parlaklığındadır.
  • Mikrop ve koku barındırmaz.
  • Depa Markasıyla %100 yerli üretimdir..

Ölçüler;

En: 11 cm / Boy: 11 / Yükseklik: 9,5 cm / Ağırlık: 0,131 gr

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR