Vaude Asymmetric 52+8 Sırt Çantası 12437

Vaude Asymmetric 52+8 Sırt Çantası 12437 (T511SS17BCP.U.0010396843)

Marka : VAUDE

Vaude Asymmetric 52+8 Sırt Çantası 12437

Birkaç günlük dağ yürüyüşlerinde vücüdu saran yapısı ile teknik bir çantadır.
Kusursuz tasarlanan süspansiyon sistemi, yük konumlandırma askıları ve omuz askıları ile verimli yük dağılımı ve mükemmel stabilite sağlar.
Farklı gövde uzunlukları için tasarlanan ayarlanabilir sırt sistemi ile sırtınızda mükemmel uyum sağlar.
Hafif ve esnek yapısı ile haraketlerinize mani olmaz size hareket özgürlüğü sağlar.
Ön ve ana bölmeye ek olarak bir harita cebi,ayarlanabilir veya sökülebilir kapak, iç güvenlik cebi ve kolay erişilebilen dış cebi vardır.
Çanta yan tarafında bulunan bantlar veya kapağın altındaki kayışlarla sıkıstırılabilir dilerseniz ebatları küçültülebilir. Ayrıca elinizin altında bulunmasını istediğiniz herşeyi koyabileceginiz herşeyi yan ceplerine yerleştirerek yakınınızda bulundurabilirsiniz. 
Perlon halkalar ile buz kazmalarınızı ve batonlarınızı güvenli bir şekilde yerleştirebilirsiniz.
Tergolight Comfort süspansiyon sistemi 
Materyal: Ana kumaş: % 100 Polyamid; 210D Petek Poliüretan kaplı 
Kontrast kumaş: % 100 Polyamid; 420 D Düz Poliüretan kaplı
Astar: % 100 Polyamid; 210 D Poliüretan kaplı.
Ağırlık: 1520 gram
Hacim: 72 x 35 x 30 cm
1974 yılında Almanya'da bir aile şirketi olarak kurulan Vaude, 40 yılı aşkın bir süredir doğa sporları severlere en çevreci ürünleri sunmaya devam ediyor. Çevre dostu ve sürdürülebilir bir anlayışıyla tasarım ve üretim yapan firma, şu an Dünya Sağlık Örgütü (WWF) ve Bluesign® ile yapmış olduğu ortak çalışmalar sayesinde Avrupa'nın en çevreci outdoor markası olmuştur.
Green Shape
Vaude, çevre dostu ve ekolojik tüm ürünlerini Green Shape ismi altında toplamaktadır. Green Shape logolu ürünlerin üretimi sırasında en az %90 oranında ekolojik ve çevre dostu hammadde kullanılmıştır.
Fairwear Foundation
Dünya tekstil üretiminin büyük çoğunluğunun gerçekleştiği Çin, Vietnam, Hindistan ve Bangladeş gibi ülkelerde tekvaudestil işçilerinin yaşama ve çalışma koşullarını düzeltmek için faaliyet gösteren bağımsız bir kurumdur. Bu kurumun çalışmaları sayesinde, işçi haklarına aykırı şekilde işçi çalıştıran fabrikalar denetim altında tutularak çalışanlara daha ınsancıl ve adil bir yaşam hakkı sağlanmaktadır. Vaude, üretim yaptırdığı tüm atölye ve fabrikalar Fairwear Foundation tarafından bağımsız olarak denetlenmektedir.
Vaude ürünlerinde, sağlığa ve çevreye zararlı zehirli kimyasallar içeren Florocarbon (PFC) içermediğini garanti eder. Çoğu outdoor firmalarında ürünlere su geçizmezlik katmak için kullanılan Florocarbonlu bileşikler, çevreye olduğu kadar insan sağlığını da olumsuz etkilemektedir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR