Vaude Cheyenne 700 -25C Kaz Tüyü Uyku Tulumu 11370

Vaude Cheyenne 700 -25C Kaz Tüyü Uyku Tulumu 11370 (T396SS17SLB.U.0003396.334)

Marka : VAUDE

Vaude Cheyenne 700 -25C Kaz Tüyü Uyku Tulumu 11370

Hafif uyku tulumu, 3 mevsim çok sıcak(ilkbahardan akşama kadar), vücut konturlu mumya şekli, çevre dostu üretim…

Sıcak bir tüy yatağında uyuyakalın: rahat, çok sıcak 3 mevsim uyku tulumu ile birinci sınıf hafif 80/20 kalite dolgu. Mumya kesimi, vücudunuza ihtiyaç duyduğunuz yerde ısınmaya yardımcı olur, uzun bir fermuar ayak bölümüne kadar uzanır, malzeme harika yumuşak ancak dayanıklı ve kolay bakım sağlar ve tüm paket ekolojik olarak sıkı bluesign® standardına göre üretilir. Cheyenne 700, tüm hafif yürüyüş ve kabin turları için idealdir.

Malzeme

Ana kumaş:% 100 Polyester; 50D 300T Yırtılmaz; Astar:% 100 Polyester; 50D 300T; Dolum:% 80 ördek aşağı sınıf I,% 20 ördek tüyü sınıfı I; 550 cuin. Hayvansal kaynaklı olmayan tekstil parçalarını içerir.

Ağırlık: 1400 g
Dolgu Ağırlığı: 700,00 g
Uzunluk: 220,00 cm
Omuz Genişliği: 80,00 cm
Ayak Genişliği: 55,00 cm
Sıcaklık Konforu: -1 ° C
Sıcaklık Limiti: -7 ° C
Sıcaklık Aşırı: -25 ° C
Paket Büyüklüğü: 30 x 25 cm

Teknolojiler

RDS
RDS ile, VAUDE ürünlerimizde kullanılan tüylerin veya tüylerin sadece hayvan refahı standartlarına uygun olarak işlenmiş kazlar, ördekler veya diğer su kuşlarından gelmesini sağlar. Canlı koparma ve kaz ciğeri üretimi gibi uygulamalar açıkça hariç tutulur. RDS, bağımsız bir Tekstil Borsası kuruluşundan tüm tedarik zinciri boyunca aşağı ve tüylerin kusursuz bir şekilde izlenmesini sağlayan bir sertifikadır.
Fairwear Foundation
Dünya tekstil üretiminin büyük çoğunluğunun gerçekleştiği Çin, Vietnam, Hindistan ve Bangladeş gibi ülkelerde tekvaudestil işçilerinin yaşama ve çalışma koşullarını düzeltmek için faaliyet gösteren bağımsız bir kurumdur. Bu kurumun çalışmaları sayesinde, işçi haklarına aykırı şekilde işçi çalıştıran fabrikalar denetim altında tutularak çalışanlara daha ınsancıl ve adil bir yaşam hakkı sağlanmaktadır. Vaude, üretim yaptırdığı tüm atölye ve fabrikalar Fairwear Foundation tarafından bağımsız olarak denetlenmektedir.
Green Shape
Vaude, çevre dostu ve ekolojik tüm ürünlerini Green Shape ismi altında toplamaktadır. Green Shape logolu ürünlerin üretimi sırasında en az %90 oranında ekolojik ve çevre dostu hammadde kullanılmıştır.
Vaude ürünlerinde, sağlığa ve çevreye zararlı zehirli kimyasallar içeren Florocarbon (PFC) içermediğini garanti eder. Çoğu outdoor firmalarında ürünlere su geçizmezlik katmak için kullanılan Florocarbonlu bileşikler, çevreye olduğu kadar insan sağlığını da olumsuz etkilemektedir.
Renewable Materials
Vaude, bu üründe bitkisel veya hayvansal kaynaklı hammadde kullanmıştır. Bu sayede petrol kaynaklı hammadde üretimi azaltılmıştır.
2 Way Zip
İki yönlü fermuar
3D Footbox
Anatomic Hood
Uyku Tulumunun yüz kısmında soğuk havanın içeri girmemesi için sıkıştırma ipidir.
Down
Vaude ulaşılabilir en kaliteli kaz tüyünü kullanır. Uyku tulumlarında kullandığımız kaz tüyleri Polonya'dan ithal edilir. İçerisindeki dolgunun oranları IDBF standartlarına göre ölçülür. Dolgu oranı arttıkça ısı yalıtımı artar.
Baffles
Tüm uyku tulumlarımız, uyku tulumu dolgusunu, aşağı kaymayı engelleyen ayrı bölmeleri dağıtan bir oda yapısı ile yapılır. En basit yapı H-chamber inşaatıdır.
Hood Drawcord
Uyku Tulumunun yüz kısmında soğuk havanın içeri girmemesi için sıkıştırma ipidir.
Inner Pocket
Uyku Tulumununda iç cep bulunur.
Compression Packsack
Klasik uyku tulumu şekli. Mumya kesimi konik şekliyle tanınır: uyku tulumu ayaklara doğru daralır. Vücudu kucaklama şekli, daha iyi termal verim için ısınması gereken hava miktarını en aza indirir. Kesim, diğer şekillerde olduğundan daha az malzemenin kullanıldığı anlamına gelir. Bu, uyku tulumunu benzer bir termal performansa göre daha hafif hale getirir ve daha küçük boyutlarda paketlenebilir.
Thermal Collar
Termal Yaka
Down Filling 80/20
Yüksek kaliteli ve dayanıklı gri kaz tüyünden IDPR standartlarında 650+ fill power ile üretilmiştir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR