Vaude Low Chapel L 1-2 Kişilik 3 Mevsim Çadır 12822

Vaude Low Chapel L 1-2 Kişilik 3 Mevsim Çadır 12822 (VAU12822396.451)

Marka : VAUDE

Vaude Low Chapel L 1-2P İki Kişilik 3 Mevsim Çadır 12822

Vaudenin yandan kapılı hafif, geniş ve iki kapılı bu çadır trekking ve kamp alanında rahatlık isteyenler için idealdir. Kurulması çok basittir ve gerdirmeden kendi başına ayakta durabilir. Havalandırmaları yağış geçirmez ve sıcak ortamlarda yüksek nefes alabilirlik sağlar. Çıkarılabilir iç tente.

Paket hacmi: 55 x 20cm
Çadır boyutu: 4,7 m2
Ağırlık: 2500 gram
Trekking, Bisiklet- Orta, Yürüyüş İddialı, Dağcılık ve tüm genel kullanım için idealdir.
Malzeme
% 100 Polyester; 30 D Yırtılmaz Silikon / Poliüretan kaplı 3.000 mm; Iç çadır:% 100 Polyester; 30 D Yırtılmaz; Kat:% 100 Polyamid; 70 D Poliüretan kaplamalı 7.000 mm.
Ayrıntılar
Kişi sayısı: 1-2 kişi
Paket Büyüklüğü: 55 x 20 cm
Çadır alanı: 4,7 m²
İç çadır: 2,5 m²
Al 7001 11,1 / 9,5 mm Çadır pollü
Toplam Ağırlık: 2500,00 g
2 bagaj
2 giriş
Geniş ve ferah iç alan
Yağmurdan korunan havalandırma, ön fermuar ile ayarlanabilir
Geliştirilmiş zemin havalandırması için kavisli sinek filesi ile mükemmel koruma sağlayan iç çadır
Son derece dirençli dış direkler
Kutup klips sistemi ile kurmak çok kolay
Mükemmel baş oda / açılabilir tavan ile uzay organizasyonu
Çapraz uyumlu tasarıma sahip iç çadır
Bisiklet , genel kullanım ve motor bisikleti için ideal
Daha fazla konfor isteyen gezginler ve sırt çantalı gezginler için hafif çadır
1 büyük ve 1 küçük giriş
Bağımsız planlanmış modern tasarım
1974 yılında Almanya'da bir aile şirketi olarak kurulan Vaude, 40 yılı aşkın bir süredir doğa sporları severlere en çevreci ürünleri sunmaya devam ediyor. Çevre dostu ve sürdürülebilir bir anlayışıyla tasarım ve üretim yapan firma, şu an Dünya Sağlık Örgütü (WWF) ve Bluesign® ile yapmış olduğu ortak çalışmalar sayesinde Avrupa'nın en çevreci outdoor markası olmuştur.
Fairwear Foundation
Dünya tekstil üretiminin büyük çoğunluğunun gerçekleştiği Çin, Vietnam, Hindistan ve Bangladeş gibi ülkelerde tekvaudestil işçilerinin yaşama ve çalışma koşullarını düzeltmek için faaliyet gösteren bağımsız bir kurumdur. Bu kurumun çalışmaları sayesinde, işçi haklarına aykırı şekilde işçi çalıştıran fabrikalar denetim altında tutularak çalışanlara daha ınsancıl ve adil bir yaşam hakkı sağlanmaktadır. Vaude, üretim yaptırdığı tüm atölye ve fabrikalar Fairwear Foundation tarafından bağımsız olarak denetlenmektedir.
Bu etiket, bu ürünün PVC (polivinil klorür) içermediğini gösterir. PVC içerdiği zararlı kimyasal (fitalat) nedeniyle sağlık için oldukça zararlıdır. Bu sebeple Vaude, bu üründe PVC yerine zararlı kimyasal içermeyen PU (poliüretan) kullanmaktadır.
Yağmur korumalı havalandırmaya sahiptir. Çift taraflı fermuar ile içeriden ve dışarıdan kolayca ayarlanabilir.
Fırtınaya dayanıklı gergi ipleri ile çadırın rüzgar dayanımı artar.
Bu etiket, bu ürünün PVC (polivinil klorür) içermediğini gösterir. PVC içerdiği zararlı kimyasal (fitalat) nedeniyle sağlık için oldukça zararlıdır. Bu sebeple Vaude, bu üründe PVC yerine zararlı kimyasal içermeyen PU (poliüretan) kullanmaktadır.
Su geçirmez, kaynak bantlı fermuar.
Çift taraflı ve 3 katmanlı silikon kaplamaya sahiptir. Bu kaplama sayesinde dış katman;İ su kaydırıcılık, UV ışınlarına karşı koruma ve yırtılmaya karşı direnç kazanır.
Maksimum kullanım alanı sağlayan dom tipi tasarımı sayesinde daha fazla uyku alanı sağlanırken aynı zamanda da ağırlık tasarruf sağlanır.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR