Vaude Me Farley IV Erkek Pantolon 03868

Vaude Me Farley IV Erkek Pantolon 03868 (T511SS17PAN.M.0001396.551)

Marka : VAUDE
Fiyat : ₺2.862,73  + KDV
KDV Dahil : ₺3.149,00
₺3.149,00 'den başlayan taksitlerle

Vaude Me Farley Pants IV Erkek Pantolon 03868

Vaude markasının en popüler seyahat klasiklerinden biri olan Farley pantolon küçük hacimli olması, çocuk kuruması ve 50+ UPF koruması ile evrensel bir trekking pantolonu olduğunu defalarca kanıtlamıştır. Paçaları katlanarak kapri şeklini almasının yanısıra harekete uyumlu kesim dizleri ve yan cepleri ile ondan vazgeçemeyeceksiniz.
Materyal: %100 polyamide
ağırlık: 325gram.
1974 yılında Almanya'da bir aile şirketi olarak kurulan Vaude, 40 yılı aşkın bir süredir doğa sporları severlere en çevreci ürünleri sunmaya devam ediyor. Çevre dostu ve sürdürülebilir bir anlayışıyla tasarım ve üretim yapan firma, şu an Dünya Sağlık Örgütü (WWF) ve Bluesign® ile yapmış olduğu ortak çalışmalar sayesinde Avrupa'nın en çevreci outdoor markası olmuştur.
Green Shape
Vaude, çevre dostu ve ekolojik tüm ürünlerini Green Shape ismi altında toplamaktadır. Green Shape logolu ürünlerin üretimi sırasında en az %90 oranında ekolojik ve çevre dostu hammadde kullanılmıştır.
Fairwear Foundation
Dünya tekstil üretiminin büyük çoğunluğunun gerçekleştiği Çin, Vietnam, Hindistan ve Bangladeş gibi ülkelerde tekvaudestil işçilerinin yaşama ve çalışma koşullarını düzeltmek için faaliyet gösteren bağımsız bir kurumdur. Bu kurumun çalışmaları sayesinde, işçi haklarına aykırı şekilde işçi çalıştıran fabrikalar denetim altında tutularak çalışanlara daha ınsancıl ve adil bir yaşam hakkı sağlanmaktadır. Vaude, üretim yaptırdığı tüm atölye ve fabrikalar Fairwear Foundation tarafından bağımsız olarak denetlenmektedir.
UPF 50+
UV ışınlarının %98'den fazlasını engelleyerek zararlı ışınların derinize ulaşmasını engeller.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR