Vaude Space L 3P 3 Kişilik 3 Mevsim Çadır 11489

Vaude Space L 3P 3 Kişilik 3 Mevsim Çadır 11489 (D396SS16TEN.U.0002396.400)

Marka : VAUDE

Vaude Space L 3P 3 Kişilik 3 Mevsim Çadır 11489

VAUDE Space 3P 3 mevsim kullanıma uygun 3 kişilik çift tenteli çadır. Dirençli yapısı ile tek girişli ve tek bagajlı dome tipi çadır, kolay kurulum pratik hareket etmenizi sağlar.Kendi kendine ayakta durabilen  kalın alüminyum polleri ile her türlü hava koşullarında istikrarını sürdürecek bir yapıya sahiptir.
Her mevsim kampçılık ve dağcılık kullanımına uygun çift tenteli, çift bagajlı, dome tipi çadır.
Vaude nin ürettiği bu çadır, dört mevsim kullanabileceğiniz bir çadırdır.
* 2 polden oluşan, çift bagajlı VAUDE Space - 3P , dıştan kurulumu sayesinde, kısa zamanda pratik bir kurulum sağlamaktadır.
* Çift tente oluşumu, maxsimum ısı izalasyonu sağlar.
* Geniş iç hacmi; 3 kişilik bir ekibin, tüm malzemeleriyle konforlu bir gece geçirmesini sağlamaktadır.
* Çift Giriş çift bagajı ile Uzun süreli aktiviteler için dağcıların tercih ettiği ideal bir çadırdır
Paket Ölçü: 60 x 22 cm
Dış Çadır Material  100% Polyamide 40D 240T Ripstop Silicone / Polyurethane coated 3000 mm
İç Çadır Material  100% Polyester 30D Ripstop 285T / 15D Micro Ripstop
Çadır Zemini Material : 100% Polyamide 40D 240T Ripstop, laminated 10.000 mm
Pol Direkleri: Al 7001 T6 10,2 mm

Toplam Ağırlık 3800,Gr

1974 yılında Almanya'da bir aile şirketi olarak kurulan Vaude, 40 yılı aşkın bir süredir doğa sporları severlere en çevreci ürünleri sunmaya devam ediyor. Çevre dostu ve sürdürülebilir bir anlayışıyla tasarım ve üretim yapan firma, şu an Dünya Sağlık Örgütü (WWF) ve Bluesign® ile yapmış olduğu ortak çalışmalar sayesinde Avrupa'nın en çevreci outdoor markası olmuştur.
Green Shape
Vaude, çevre dostu ve ekolojik tüm ürünlerini Green Shape ismi altında toplamaktadır. Green Shape logolu ürünlerin üretimi sırasında en az %90 oranında ekolojik ve çevre dostu hammadde kullanılmıştır.
Fairwear Foundation
Dünya tekstil üretiminin büyük çoğunluğunun gerçekleştiği Çin, Vietnam, Hindistan ve Bangladeş gibi ülkelerde tekvaudestil işçilerinin yaşama ve çalışma koşullarını düzeltmek için faaliyet gösteren bağımsız bir kurumdur. Bu kurumun çalışmaları sayesinde, işçi haklarına aykırı şekilde işçi çalıştıran fabrikalar denetim altında tutularak çalışanlara daha ınsancıl ve adil bir yaşam hakkı sağlanmaktadır. Vaude, üretim yaptırdığı tüm atölye ve fabrikalar Fairwear Foundation tarafından bağımsız olarak denetlenmektedir.
Bu etiket, bu ürünün PVC (polivinil klorür) içermediğini gösterir. PVC içerdiği zararlı kimyasal (fitalat) nedeniyle sağlık için oldukça zararlıdır. Bu sebeple Vaude, bu üründe PVC yerine zararlı kimyasal içermeyen PU (poliüretan) kullanmaktadır.
Yağmur korumalı havalandırmaya sahiptir. Çift taraflı fermuar ile içeriden ve dışarıdan kolayca ayarlanabilir.
Fırtınaya dayanıklı gergi ipleri ile çadırın rüzgar dayanımı artar.
Su geçirmez, kaynak bantlı fermuar
Pollerin uçlarında bulunan germe kolu sayesinde poller tek taraftan kolayca gerginleştirebilir. Bu işlem hem çadır kurulumunu kolaylaştırır hem de çadırın rüzgar dayanımını arttırır.
Çift taraflı ve 3 katmanlı silikon kaplamaya sahiptir. Bu kaplama sayesinde dış katman;İ su kaydırıcılık, UV ışınlarına karşı koruma ve yırtılmaya karşı direnç kazanır
4-way zip
Çift taraflı iki yöne de açılabilen fermuar.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR