Vaude Splash 20+5 Sırt Çantası 11942

Vaude Splash 20+5 Sırt Çantası 11942 (D396SS16BCP.U.0011396.010)

Marka : VAUDE

Vaude Splash 20+5 Sırt Çantası 11942

Bu bisiklet için tasarlanmış çantanın ana malzemesi seltifikalı ve çevre dostu olan bluesign®'dir. Bunun yanı sıra günlük bir tur için ihtiyacınız olan her özelliğe sahiptir. Flash sistemi ile sırt omuz askıları uzunluğu kolayca ve sürekli olarak ayarlanabilir.  Aeroflex süspansiyon sistemi sayesinde daha rahat ve daha hafifdir. Gerekirse, paketin taşıma kapasitesi 20 ila 25 litre arasında zip yoluyla genişletilebilir.
Ebatlar: 47 x 29 x 30 cm
Ağırlık: 830 gr
Malzeme:
Ana Malzeme: 100% Polyamide; 210 D HT Maxi Ripstop Polyurethane coated; 
Sırt: 100% Polyester; 600 D Polyurethane coated; 
Astar: 100% Polyamide; 200 D Polyurethane coated; 
Yağmurluk: 100% Polyamide
ön bölmede düzenleyici
anahtarlık
kask tutucu
hacim yükseltici
harita cebi
yan sıkıştırma kayışları
yan cepler
cepli yastıklı kalça kemeri
göğüs kemiği kayışı
hidrasyon sistemi için açıklık
güvenlik ışık eki
yansıtıcı elemanlar
yağmurluk: dahil
1974 yılında Almanya'da bir aile şirketi olarak kurulan Vaude, 40 yılı aşkın bir süredir doğa sporları severlere en çevreci ürünleri sunmaya devam ediyor. Çevre dostu ve sürdürülebilir bir anlayışıyla tasarım ve üretim yapan firma, şu an Dünya Sağlık Örgütü (WWF) ve Bluesign® ile yapmış olduğu ortak çalışmalar sayesinde Avrupa'nın en çevreci outdoor markası olmuştur.
Green Shape
Vaude, çevre dostu ve ekolojik tüm ürünlerini Green Shape ismi altında toplamaktadır. Green Shape logolu ürünlerin üretimi sırasında en az %90 oranında ekolojik ve çevre dostu hammadde kullanılmıştır.
Vaude ürünlerinde, sağlığa ve çevreye zararlı zehirli kimyasallar içeren Florocarbon (PFC) içermediğini garanti eder. Çoğu outdoor firmalarında ürünlere su geçirmezlik katmak için kullanılan Florocarbonlu bileşikler, çevreye olduğu kadar insan sağlığını da olumsuz etkilemektedir.
Aeroflex: Çerçevenin çift taraflı olması sayesinde süspansiyon vazifesi görür. Sırt uzunluğu çantayı takana göre ayarlanabilir, yük dağılımını eşitler. Alüminyum çerçeve ile sırt havalandırması sağlar.
Raincover
Yağmurluk mevcuttur.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR