EWs Akrilik Beyaz Tezgah Üstü Kaşıklık

EWs Akrilik Beyaz Tezgah Üstü Kaşıklık (2509)

Fiyat : ₺76,05(KDV Dahil)
₺76,05 'den başlayan taksitlerle

Yemek yaparken kullandığımız ister metal ister tahta kaşıkları sürekli elimizde tutmamız mümkün değildir. Kaşıkları kullanmadığımız anlarda mutfak tezgahına koyduğumuz durumda ise hijyen açısından tatsız bir sonuç ortaya çıkar. EWs Akrilik Tezgah Üstü Kaşıklık ile böyle bir problem yaşamazsınız.Kaşıklarınız bir arada düzen içinde dursunEWs Akrilik Tezgah Üstü Kaşıklık ile yemek yaparken kullandığınız tüm kaşık ve benzeri aletleri bir arada ve hijyenik bir biçimde mutfak tezgahında bulundurabilirsiniz. Şık tasarımı ile mutfak tezgahınızda karışık bir görünüme ya da tatsız bir görüntüye sebep olmaz. Kolay Temizlenebilir Tezgâh Üstü Kaşıklık Tezgah üstü kaşıklık ürünü akrilikten yapılması sebebi ile kullandığınız süreçte yağ ya da yemek artığı bulaşması sonucu kirlense de temizlemesi oldukça kolaydır. Akrilik malzeme dolayısıyla kir ya da yağ tutmaz. Kolaylıkla temizleyip tekrar kullanabilirsiniz.Uygun Fiyat PolitikasıEWs Akrilik Tezgah Üstü Kaşıklık size uzun süreli bir kullanım vadeder. Dayanıklı bir malzemeden üretilmiş olmasından ötürü kolay kolay hasar görmez, eskimez ya da yıpranmaz. Böylelikle siz de ürünü satın alırken ödediğiniz ücretin karşılığını almış olursunuz. Ek olarak EWs Akrilik Tezgah Üstü Kaşıklık oldukça uygun ve bütçe dostu fiyat politikaları ile fiyatlandırılmış bir üründür.Özellikler;Akrilikten üretilmiştir.Bulaşık makinesine girebilir.Kristal parlaklığındadır.Depa Markasıyla %100 Yerli Üretimdir.Ölçüler;En: 11 cm / Boy: 25,4 cm / Yükseklik: 5,1 cm / Ağırlık: 0,128 grÖzet: EWs Akrilik Beyaz Tezgah Üstü Kaşıklık ile mutfak tezgahınızdaki düzeni kolaylıkla sağlayabilirsiniz. 

Yemek yaparken kullandığımız ister metal ister tahta kaşıkları sürekli elimizde tutmamız mümkün değildir. Kaşıkları kullanmadığımız anlarda mutfak tezgahına koyduğumuz durumda ise hijyen açısından tatsız bir sonuç ortaya çıkar. EWs Akrilik Tezgah Üstü Kaşıklık ile böyle bir problem yaşamazsınız.

Kaşıklarınız bir arada düzen içinde dursun

EWs Akrilik Tezgah Üstü Kaşıklık ile yemek yaparken kullandığınız tüm kaşık ve benzeri aletleri bir arada ve hijyenik bir biçimde mutfak tezgahında bulundurabilirsiniz. Şık tasarımı ile mutfak tezgahınızda karışık bir görünüme ya da tatsız bir görüntüye sebep olmaz. 

Kolay Temizlenebilir Tezgâh Üstü Kaşıklık 

Tezgah üstü kaşıklık ürünü akrilikten yapılması sebebi ile kullandığınız süreçte yağ ya da yemek artığı bulaşması sonucu kirlense de temizlemesi oldukça kolaydır. Akrilik malzeme dolayısıyla kir ya da yağ tutmaz. Kolaylıkla temizleyip tekrar kullanabilirsiniz.

Uygun Fiyat Politikası

EWs Akrilik Tezgah Üstü Kaşıklık size uzun süreli bir kullanım vadeder. Dayanıklı bir malzemeden üretilmiş olmasından ötürü kolay kolay hasar görmez, eskimez ya da yıpranmaz. Böylelikle siz de ürünü satın alırken ödediğiniz ücretin karşılığını almış olursunuz. Ek olarak EWs Akrilik Tezgah Üstü Kaşıklık oldukça uygun ve bütçe dostu fiyat politikaları ile fiyatlandırılmış bir üründür.

Özellikler;

Akrilikten üretilmiştir.

Bulaşık makinesine girebilir.

Kristal parlaklığındadır.

Depa Markasıyla %100 Yerli Üretimdir.

Ölçüler;

En: 11 cm / Boy: 25,4 cm / Yükseklik: 5,1 cm / Ağırlık: 0,128 gr

Özet: EWs Akrilik Beyaz Tezgah Üstü Kaşıklık ile mutfak tezgahınızdaki düzeni kolaylıkla sağlayabilirsiniz. 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR