Gri Renk 24 CM Granit  Krep Tava

Gri Renk 24 CM Granit Krep Tava (7597)

Kahvaltılarımıza yeni bir tat getiren krepler son zamanlarda oldukça rağbet görüyor. Ancak kreplerinizi en lezzetli ve doğru biçimde yapabilmek için kullandığınız tavanın da oldukça büyük bir önemi var. Şahane krepler yapabilmek için EWs Gri 24 CM Krep Tava doğru tercih!Yapışmaz Yüzey ile Lezzetli KreplerTava setinizin aradığınız parçası olan EWs Gri 24 CM Krep Tava, yapışmaz yüzeyi ve kullanışlı tasarımı ile size krep yaparken kolaylık sağlar. Tavanın yüzeyine yapışan artıklar ya da krebinizi çevirirken karşılaşabileceğiniz sorunlar ile uğraşmazsınız. Kolay TemizlenebilirÜrünümüz size temizlerken de son derece kolaylık sağlar. Bulaşık makinesinde de rahatlıkla yıkayabileceğiniz EWs Gri 24 CM Krep Tava için yalnızca bir tavsiyemiz var: bulaşık makinesinde yıkadığınız zamanlarda jel kullanmanız daha iyi olacaktır.Yağsız Pişirme SeçeneğiBir krep tavasının olmazsa olmaz özellikleri yapışmaz yüzey ve yağsız pişirmedir. EWs Gri 24 CM Krep Tava size bu iki özelliği de sunar. Hem sağlıklı hem lezzetli krepler için doğru krep tavası sadece bir tık uzağınızda. Cep Yakmayan Fiyat PolitikasıEWs olarak tüm ürünlerimizi size en uygun ve düşük fiyatlar ile sunuyoruz. Depa güvencesi ile %100 yerli biçimde üretilmiş olan EWs Gri 24 CM KrepTava, tava fiyatları çerçevesinde bütçe dostu ürünlerimiz arasındadır.Özellikler ;Yapışmaz yüzey, metal gereçlere dayanıklı.Kolay temizlenir pişirme yüzeyi.Yağsız pişirme, sağlıklı yemekler için uygun.Pişirirken enerji tasarrufu sağlayan harika performanslar ve maksimum ömür.Yumuşak dokunuş kulplar.Bulaşık makinasın da jel kullanılması tavsiye edilirDepa Markasıyla % 100 Yerli Üretimdir.Ölçüler ;En : 24Boy : 41,8Yükseklik : 5,4

Kahvaltılarımıza yeni bir tat getiren krepler son zamanlarda oldukça rağbet görüyor. Ancak kreplerinizi en lezzetli ve doğru biçimde yapabilmek için kullandığınız tavanın da oldukça büyük bir önemi var. Şahane krepler yapabilmek için EWs Gri 24 CM Krep Tava doğru tercih!

Yapışmaz Yüzey ile Lezzetli Krepler

Tava setinizin aradığınız parçası olan EWs Gri 24 CM Krep Tava, yapışmaz yüzeyi ve kullanışlı tasarımı ile size krep yaparken kolaylık sağlar. Tavanın yüzeyine yapışan artıklar ya da krebinizi çevirirken karşılaşabileceğiniz sorunlar ile uğraşmazsınız. 

Kolay Temizlenebilir

Ürünümüz size temizlerken de son derece kolaylık sağlar. Bulaşık makinesinde de rahatlıkla yıkayabileceğiniz EWs Gri 24 CM Krep Tava için yalnızca bir tavsiyemiz var: bulaşık makinesinde yıkadığınız zamanlarda jel kullanmanız daha iyi olacaktır.

Yağsız Pişirme Seçeneği

Bir krep tavasının olmazsa olmaz özellikleri yapışmaz yüzey ve yağsız pişirmedir. EWs Gri 24 CM Krep Tava size bu iki özelliği de sunar. Hem sağlıklı hem lezzetli krepler için doğru krep tavası sadece bir tık uzağınızda. 

Cep Yakmayan Fiyat Politikası

EWs olarak tüm ürünlerimizi size en uygun ve düşük fiyatlar ile sunuyoruz. Depa güvencesi ile %100 yerli biçimde üretilmiş olan EWs Gri 24 CM KrepTava, tava fiyatları çerçevesinde bütçe dostu ürünlerimiz arasındadır.

Özellikler ;

  • Yapışmaz yüzey, metal gereçlere dayanıklı.
  • Kolay temizlenir pişirme yüzeyi.
  • Yağsız pişirme, sağlıklı yemekler için uygun.
  • Pişirirken enerji tasarrufu sağlayan harika performanslar ve maksimum ömür.
  • Yumuşak dokunuş kulplar.
  • Bulaşık makinasın da jel kullanılması tavsiye edilir
  • Depa Markasıyla % 100 Yerli Üretimdir.

Ölçüler ;

  • En : 24
  • Boy : 41,8
  • Yükseklik : 5,4
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR